Widok
kupię suknię
Witam forumki
Może ktoś jeszcze się ukrywa a chce sprzedać swoją suknię?
Ja mam 177 cm wzrostu i jak na ślubne suknie to mam jakieś 38.
Najchętniej kupiłabym koloru ecru i na pewno jednoczęściową- coś bardziej skromnego, ze spódnicą w lit.A , bez drapów, może być z trenem.
Dajcie znać gdybyście miały oferty.
Pozdrawiam ;)
Może ktoś jeszcze się ukrywa a chce sprzedać swoją suknię?
Ja mam 177 cm wzrostu i jak na ślubne suknie to mam jakieś 38.
Najchętniej kupiłabym koloru ecru i na pewno jednoczęściową- coś bardziej skromnego, ze spódnicą w lit.A , bez drapów, może być z trenem.
Dajcie znać gdybyście miały oferty.
Pozdrawiam ;)
No więc dlatego szukam, może któraś z forumek chciałaby sprzedać, a jeśli nie znajdę takiej jaką bym chciała to pewnie uszyję (bo to też koszt ok 1000zł) ale po doświadczeniach siostry kiedy trzykrotnie szyli jej gorset do sukni bo za każdym razem coś zrobili żle i po tych nerwach jakie ona przeżyła w tamtym czasie nie jestem do tego przekonana.
melania - pieknie zdjęcie!!!!!!!! piekna suknia!!!!!!
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Witaj,
ja bede miała po 23 czerwca 2007 do sprzedania suknie DAMAS z Maries de Paris, kolor szampańskie ecru, jednocześciowa z trenem podpinanym.
Jak bedziesz zainteresowana to sprzedam też wszystkie dodatki ( bolerko, szal i 2 welony), oraz buty roz. 37.
Nie mam narazie zdjecia orginału " z przymiarki" więc posłuze sie katalogowym

ja bede miała po 23 czerwca 2007 do sprzedania suknie DAMAS z Maries de Paris, kolor szampańskie ecru, jednocześciowa z trenem podpinanym.
Jak bedziesz zainteresowana to sprzedam też wszystkie dodatki ( bolerko, szal i 2 welony), oraz buty roz. 37.
Nie mam narazie zdjecia orginału " z przymiarki" więc posłuze sie katalogowym

Dla Kiave
Suknia St Patrick, model Dauco, kupiona nowa w Madonnie w Krakowie.
Kolor : szampan lub jasne cappuciono ( jak kto woli), rozmiar 36-38, lekko zwezana w biuscie i talii, dlugosc oryginalna czyli jakies 168 cm (moj wzrost) + wysoki obcas ( ok 8cm), dlugi tren.
Cena w sklepie 3200 zl, a na sprzedaz to do uzgodnienia.
Pozdrawiam
Suknia St Patrick, model Dauco, kupiona nowa w Madonnie w Krakowie.
Kolor : szampan lub jasne cappuciono ( jak kto woli), rozmiar 36-38, lekko zwezana w biuscie i talii, dlugosc oryginalna czyli jakies 168 cm (moj wzrost) + wysoki obcas ( ok 8cm), dlugi tren.
Cena w sklepie 3200 zl, a na sprzedaz to do uzgodnienia.
Pozdrawiam
Wiam,
Tak sie sklada, ze mam suknie do sprzedania.
Mam 176 cm wzrostu, 52kg wagi.
Suknia jest jednoczesciowa, z bogatej korkonki, kolor ecru. Dosc odkryte plecy i lekki tren, ktory mozna podpiac.
Nie bede wysylac zdjec, polecam obejrzec link ze zdjeciami z wesela (http://aniatomek.nazwa.pl/), gdzie bedzie mozna sie przyjrzec dokladniej sukni w wielu sytuacjach.
Suknia po slubie jest juz po czyszczeniu chemicznym, choc szczerze mowiac nie bylo tam czego czyscic. Jest w idealnym stanie.
W razie co napisz na moj meil: kontoanny@wp.pl
Pozdrawiam,
Anna
Tak sie sklada, ze mam suknie do sprzedania.
Mam 176 cm wzrostu, 52kg wagi.
Suknia jest jednoczesciowa, z bogatej korkonki, kolor ecru. Dosc odkryte plecy i lekki tren, ktory mozna podpiac.
Nie bede wysylac zdjec, polecam obejrzec link ze zdjeciami z wesela (http://aniatomek.nazwa.pl/), gdzie bedzie mozna sie przyjrzec dokladniej sukni w wielu sytuacjach.
Suknia po slubie jest juz po czyszczeniu chemicznym, choc szczerze mowiac nie bylo tam czego czyscic. Jest w idealnym stanie.
W razie co napisz na moj meil: kontoanny@wp.pl
Pozdrawiam,
Anna
To znowu ja.
Przepraszam, suknia slubna jest po czyszczeniu, ale nie chemicznym.
Suknie slubne czysci sie inaczej.
Tym bardziej te z koralikami.
Musze przyznac, ze suknia podobala sie doslownie wszystkim. Pani z pralni byla zachwycona, i uslyszalam wiele komplementow, ze bylam najladniejsza panna mloda (chodzi o suknie), z jaka mieli do czynienia (np. dj, panie w restauracji, itd.).
.
Suknia do Mariee de Paris, model DOLORES.
Przepraszam, suknia slubna jest po czyszczeniu, ale nie chemicznym.
Suknie slubne czysci sie inaczej.
Tym bardziej te z koralikami.
Musze przyznac, ze suknia podobala sie doslownie wszystkim. Pani z pralni byla zachwycona, i uslyszalam wiele komplementow, ze bylam najladniejsza panna mloda (chodzi o suknie), z jaka mieli do czynienia (np. dj, panie w restauracji, itd.).
.
Suknia do Mariee de Paris, model DOLORES.
Aniu suknia aż dech zapiera ale niestety ja nie mogę sobie pozolić na taką bowiem ani nie jestem taka chudziutka (przy wzr. 177 mam 68 kg) i nie mam tak ładnie "ukształtowanego" ciałka- czy ty przypadkiem nie prowadzisz fittnesu? Poza tym jeśli chodzi o biust to też za duzó nie mogę pokazać bo i nie ma czego ;)