Widok
no wlasnie...wszyscy mnie o to prosili,a ja zapomnialam.tak bylam podekscytowana ta kiecka i jej kupnem,ze zupelnie mi to z glowy wylecialo.teraz najwyzej moge ci przeslac zdjecie pod koniec maja,bo wtedy ja odbieram...ale radzilabym sprobowac podczas przymiarki zapytac panie z beauty,czy mozna cyknac fotke.widzialam inne dziewczyny,ktore tylko przymierzaly i pozwolono im robic zdjecia.
Witaj
Ja szyje w lanetti, sukienkę na wzór odette z salonu beuty we wrzeszczu. Moja sukienka bedzie miala inna koronkę niż ta w beuty, wydaje mi sie duzo ładniejszą, jest bardzo delikatna i wyszywana koralikami, bardziej zbliżona do tej sukienki którą szyje sobie tonya. Koszt uszycia mojej sukni z boleriem to 1800 zł, cena uzależniona od koronki. ślub mam 25.08.07. Bede chciała ją przedać po ślubie. suknia bedzie szyta na wzrost 160+obsas, a rozmiary jeszcze nie wiem moze suchdne;-))))). Ja narazie rozmiar 38/40.Pozdrawiam
Ja szyje w lanetti, sukienkę na wzór odette z salonu beuty we wrzeszczu. Moja sukienka bedzie miala inna koronkę niż ta w beuty, wydaje mi sie duzo ładniejszą, jest bardzo delikatna i wyszywana koralikami, bardziej zbliżona do tej sukienki którą szyje sobie tonya. Koszt uszycia mojej sukni z boleriem to 1800 zł, cena uzależniona od koronki. ślub mam 25.08.07. Bede chciała ją przedać po ślubie. suknia bedzie szyta na wzrost 160+obsas, a rozmiary jeszcze nie wiem moze suchdne;-))))). Ja narazie rozmiar 38/40.Pozdrawiam
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja szyje ją dopiero w czerwcu. Jak bedzie gotowa przesle fotki na emeila lub bedzie mozna ja zobaczyc w lanetti pod koniec czerwca jak juz bedzie gotowa. Sprzedam ja napewno po ślubie, mam nadziej ze znajdzie sie chetny. Koronka z której bedzie szyta jest śliczna i deliktana ( nie jest taka gęsta) i ma pekne wykonczenie
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm