Widok

kupie suknie w stylu demetrios 933 w kazdym razie typ princessy

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny kupie suknie w stylu demetrios 933, w kazdym razie typowa ksiezniczke, pomozcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała do sprzedania w połowie lipca suknię Farage Cinderella, w roz. 34/36

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje bardzo , jest piekna ale akurat 2 tyg przed naszym slubem idziemy na slub przyjaciolki ktora wlasnie w tej sukni wystapi, wiec akurat ten model odpada, zaluje i jeszcze raz dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy masz ślub??
image
image
17 wrzesnia:)
nie wiem jak długo jesteś na weselniku ale często zdarzają się wątki typu sprzedam suknię
http://forum.trojmiasto.pl/Suknie-na-sprzedaz-t62035.html?hl=suknie na sprzedaż#hl
tutaj jest ciekawy wątek może coś ci się spodoba:)
image
image
Hey ja szukam własnie tej sukni :) w takim rozmiarze. Mogabym prosic o wiecej szczegółów, albo jakiś kontak. jestem zdecydowana na ta suknie, wiec byłabym wdzięczna.
hej!
po 22 sierpnia bede miala do sprzedania suknie Cosmobella 7187, sukienka jest na ok. 173 cm plus obcas, ale bez problemu jest do skrocenia bo nie jet obszyta na dole. Jakbys byla zainteresowana to pisz na maila aneczka2412@vp.pl
ohhh jakaonap iekna,mierzylam ja nawet w salonie, tylko ja mam szerokieplecy i nie moge miec prostego gorsetu:(:(no i wlasnie widzicie jak ciezko mam z suknia,nie moge tez miec sukni prostej, dopasowanej,bo kazdy ten kroj jeszcze bardziejposzerza mi plecy, mam swoja wymarzona suknie ale juz jej nie szyja,to tez demetrios ale z2006 r:(,bym wkleila zdjecie ale nie mam pojecia jak, mimo instrukcji
ok, zarejestrowalam sie, olcia princessa toj a:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
image
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
image
moja wymarzona suknia, ale jej nigdzie nie ma:(
jest :) jedna dziewczyna na allegro chciała sprzedać identyczną jakieś 2 tygodnie temu i nie widziałam by miala jakichś chętnych
teraz nie mogę jej znaleźć, ustaw woj. pomorskie i w opisie szukaj sukni z wloch, może jeszcze wystawią ją
ale w ogloszeniach na weselniku czy tutaj na forum ?
dzieki,!!!!!!!!!!!!!!! jest strasznie podobna:)
znalazłam na allegro

http://www.allegro.pl/item604275946_krolewska_suknia_demetrios_933.html
na allegro. tamta, ktora widziałam byla identyczna do tej, ktorej zdjęcie zamiesciłaś bo sama takiej szukałam, tez te ramiączka itd. tylko chwilowo jej nie ma w ofetach, moze ją sprzedali albo nie wystawili jeszcze raz na razie
http://allegro.pl/item604355166_suknia_slubna_farage_2008_ecru_platyna_okazja.html

jest tez taka tylko, ze bez rękawków
a moze moja? Farage lolita :)
Sprzedam Farage Lolita :)

[url=http://www.abcslubu.pl]image

hiacynto to Twoja suknia? bo jest przesliczna, szkoda tylko ze ecru, ja zdecydowanie wole isc w bieli, jakos tak, mam uraz do ciemniejszych barw
nie moja jest ta, śnieżnobiała tylko, ze zrezygnowałam z trenu za to poprosiłam o doszycie cieniutkich ramiaczek krzyżujących się na plecach by nie spadały

image
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
Zajrzyj tutaj

http://www.marketon.pl/suknieslubneisabella/index.php?m=ass&s=4pbxt1fkxbjtjhb7n5pekhpj7wvvywei&id_ass=91306

To ten model ktorego szukasz.
witaj, mam do sprzedania suknię nr 933 z salonu Lissy Ferrery w Łodzi, od ręki. Biała na wzrost 174 cm + 3-4cm szpilki. Rozmiar 38 do max 40. Użyta raz ;) welon, diadem, bolerko szyte w salonie również mogę zaproponować. moj e-mail: madlenkaj@interia.pl
Witam
Jeszcze jesteś zainteresowana kupnem sukienki?
Pozdrawiam Gosia
Też szukałam sukienki w stylu demetriosa 933,podobnej ponieważ w 933 jest tren jest nieodczepiany musiałam szukać coś innego, pozatym suknie z demetriosa są strasznie ciężkie kupiłam z Farage. JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA PODAJĘ NR GG 11959793 mOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA NA E- MAILA
image
hej morela czy mi równiez możesz przesłać zdjecia gipsy??z gory dziekuje rozowa0307@wp.pl
olcia, podaj swojego maila to przesle Ci na maila moja suknie, Farage Gipsy, model z 2009 roku. Bedzie do sprzedazy w polowie sierpnia. Bierzemy slub 1. sierpnia, pozniej jeszcze plener i suknia bedzie do sprzedania.
image
Do olciaprinccessa

Zajrzyj tutaj

http://www.marketon.pl/suknieslubneisabella/index.php?m=ass&s=4pbxt1fkxbjtjhb7n5pekhpj7wvvywei&id_ass=91306

To ten model ktorego szukasz.
Morela, czy mogłabyś mi także przesłać zdjęcia twojej sukienki? podaje meila: anka0176@wp.pl
image
hej hej dzieki za odp, moj mail kasiakop18@wp.pl, jaka cena?
image

image

Może moja Ci się spodoba, agnes 4715 800, roz 38
image
hej morela wyslesz mi te fotki pozdrawiam rozowa0307@wp.pl
Bardzo proszę o zdjęcia sukienki na pawnow69@wp.pl Będę wdzięczna. Proszę przyślij mi je nawet jak sprawa jest już nieaktualna.
hej, po 26 lipca bede miec do sprzedania demetrios 933 o rozmiarze od 36 do 40 gdyż ma dorabiane z tylu bardzo profesjonalnie wiązanie ( jestem w ciaży) moj wzrost to165 + 5 cz obcas. suknia ma również ramiączka ale dopinane a nie doszywane w kazdej chwili mozna je odpiac
504276750

CINDERELLA FARAGE 40/42 MAM DO SPRZEDANIA~~~~~~~~~~

~MAM DO SPRZEDANIA CUDOWNIE BAJKOWĄ SUKNIĘ CINDERELLA, PRINCESSA W 100%%%%%% POLECAM DZIEWCZYNY, DZWONCIE JAK CHCECIE SIE CZEGOS WIECEJ DOWIEDZIEC, ALBO PRZYMIERZYC;) GG 1898725 509825208 :) mo4@op.pl polecam Wam ;)))))
Witam, czy suknia nadal na sprzedaż? Byłabym zainteresowana przymiarką, suknia mi sie bardzo podoba Prosze o informacje gdzie moge znaleść wiecej szczegółow o niej. Pozdrawiam
do hiacynt... suknia jest śliczna :) pozdrawiam

suknia slubna cosmobella 7187

SUKNIA TA TO TYPOWA KSIĘŻNICZKA JEDNOCZĘŚCIOWA

GÓRA: GORSET USZTYWNIONY PRZEPIĘKNIE WYSZYWANY KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO KTÓRY ZOSTAŁ PRZEROBIONY Z ZAMKA NA WIĄZANIA CO DODAJE WIĘKSZEGO JESZCE UROKU

DÓŁ: TO KILKA WART TIULU KTÓRE SPRAWIAJĄ , ŻE WYGLĄDA SIĘ W NIEJ JAK KSIĘŻNICZKA (sukienka ma obcięty tren) do sukni dodaję oryginalny pokrowiec lisa Ferrera,welon ,bolerko oraz halkę

zainteresowane panie prosze o kontakt na e-maila marzenawesierska@wp.pl
Mamy w naszej ofercie typową księżniczkę, można przymierzyć w salonie w Gdańsku.

Memolia Suknie ślubne
Gdańsk Starówka
694 158 158

image
a może mojua Ci się spodoba? Fotki na stronie:
http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;przepiekna;suknie;firmy;sweetheart;rozm;34;36,ogloszenie,38757.html?foto_id=1
ja szyłam na miare specjalnie w tym stylu

image
http://forum.trojmiasto.pl/Przesliczna-Suknia-Slubna-francuskiej-firmy-roz-38-t133164,1,11.html

POLECAM :)
Witam mam do sprzedania suknię Demetrios 933. Jest w idealnym stanie. Po informacje: 500 134 714 lub email kubicka_kasia@wp.pl
Witam mam do sprzedania suknie cosmobella 7187 typowa księżniczka .
Zapraszam do obejrzenia zdjęć na weselniku .

http://forum.trojmiasto.pl/SPRZEDAM-SLICZNA-SUKNIE-COSMOBELLA-7187-z-salonu-lisa-ferrera-t118094,1,11.html?hl=7187#hl
witam!
moja propozycja to:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/super-okazja-na-sprzedaz-przesliczna-suknia-slubna-annais-bridal-model-nicky-ogl2217266.html

w razie zainteresowania proszę o kontakt:
508-716-367 lub gosiunia.b@wp.pl

ps. W tej sukience wygląda się jak prawdziwa księżniczka, bo właśnie tak na mnie mówiono w dniu ślubu :)))

pozdrawiam
Witam.Czy nadal jestes zainteresowana kupnem sukni? Jesli tak to ja mam piekna suknie do sprzedania jesli chcesz to wstawie fotki:)
ja też jestem zainteresowana kupnem, najlepiej cosmobella 7187 ale moze byc inna w tym stylu
Witam
Posiadam na sprzedaż suknię ślubną:

Przecudowna
Modna
Dwuczęściowa (gorset + spódnica)
Komplet dodatków (rękawiczki, stroik, szal - woal)
Tradycyjna biała
Perełki, gipiura, usztywniany gorset i... zawsze modna organza!
Z przepięknym 45-cm trenem (można podpiąć lub trzymać)
Najpiękniejsza, na Panią wzrostu 170-175 (maksymalnie 180 cm, bo falbany można wydłużyć) i rozm. 36-38.
Każda będzie w niej wyglądać przepięknie!l
Zdjęcia na email (autor).
Jest to model Stella, wzór jak w avatarze.
Pozdrawiam i zapraszam
w przypadku zainteresowania - proszę o kontakt emailowy - niestety nie bywam regularnie na forum :)
your_nuova@gazeta.pl

Witam.
Czy ktoś ma na sprzedaż bądź fotki sukienki FARAGE Gipsy? bardzo prosiłabym o przesłanie na maila gosia-1606@wp.pl
mam do sprzeania Piękną DEMETROS 933 roz 36/38 w idealnym stanie.
na 166 wzrostu +but. biust : 82 talia: 70 biodra: 89 bez problemu możesz ja przerobić.cena 2 500 + halka+ welon dopasowany do stylu sukni.polecam tel. 696 660 621
mam do sprzedania PIĘKNĄ DEMETRIOS 933 w idealnym stanie czyszczona.wymiary biust : 82 talia: 70 biodra: 89 rzo. 36/38 na 166 + buty.cena 2500zł. tel 696 660 621
Po 11 września 2010 odsprzedam fenomenalną suknię z kolecji Angel model Giovani zakupioną w salonie Langoria w Gdańsku. Suknia wygląda jak z bajki :) pierwsze słowa wypowiedziane przezemnie po jej przymierzeniu to "zakochałam się", suknia ma to "coś". Gratis dorzuce dwa welony, jeden długi do kościoła drugi krótszy na wesele Zapraszam kontakt nina210@wp.pl
dziewczyny
jeśli któraś z was ma do sprzedania jeszcze suknię w tym stylu to proszę o kontakt
pilnie poszukuję sukni na 17 lipca

rozmiar 40, 42 ( bo biust mam ponad 100)
wzrost ok 170
image
mam do sprzedania giovani rozm ok 40 zdjecia na miala: esmo@vp.pl
Witam , za jaka cena bedziesz chciała sprzdać ta sukienke ???
http://allegro.pl/item1154936355.html
mam do sprzedania Farage Galaxy 4000-zapraszam na przymiarke-lub wysle fotki na maila na prosbe :) nancy69@wp.pl
image
ja mam do sprzedania suknie Jordan z salonu Langoria..kolekcja 2010 rozmiar 34/36 wzrost 162..kathia_gda@wp.pl
image
image
Ja mam do sprzedania suknie Demetrios 896 za przystępną cenę :) +Gratis. Suknia jest biała cała wysadzana kamyczkami i koralikami.
sniecikowska.justyna@wp.pl
500-0344-477
witam,
mam do sprzedania przepiękną suknie DEMETRIOS 933
stan bardzo dobry za 1800 złoty-cena do uzgodnienia rozmiar 36-38.
w cenie halka, woalka oraz pokrowiec na suknie.
buciki rozmiar 37/38 oraz przepiękny oryginalny welon LF - CENA DO UZGODNIENIA,
suknia wystawiona na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=1375086510
pytania proszę kierować pod adres angelikastasz@o2.pl
Mam do sprzedania przepiekna suknię właśnie w rodzaju princessy, z bardzo dużym trenem, wyszywaną kryształkami. Gdybyś była zainteresowana podaję swojego maila: angellla1@gmail.com, chętnie wyśle Tobie zdjęcia. Jest też oczywiście możliwość obejrzenia sukni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam do sprzedania piekna giovani rozm 38/40 miseczka C, wzrost 172+ 3 cm obcas, dł sukni reguluje sie na kołach, i rozmiar takze poniewaz jest z tyłu wiazana, wiec dopasuje sie do kazdej sylwetki:)
zdjecia na miala: esmo@vp.pl

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry