Widok
Nie wiem, to jest moje drugie mieszkanie, które zamieniam na większe, więc oblewaniem się już nie ekscytuję. Sąsiadami bedziemy na pewno. Co do drugiej propozycji, to bardziej szukam porządnej firmy do prac budowlanych, która nie zniszczy mi materiałów i wykona swoją usługę perfekcyjnie. pozdrawiam wszystkich.
Witam zapraszam do skorzystania z usług naszej firmy. Na naszej stronie internetowej www.filipbud.dzs.pl znajdą Państwo cenniki usług jak i kilka zdjęć naszych prac, więcej możemy przesłać na maila. Nasi pracownicy są sumienni, pracowici i dokładni, jako firma remontowa dołożymy wszelkich starań aby nasi klienci byli zadowoleni z naszych usług. Jak do tej pory mamy na koncie samych zadowolonych klientów.
Wykonujemy m.in remonty wnętrz mieszkań ,domów ,lokali usługowo-handlowych wykonujemy wszelkie prace remontowo-budowlane w tym instalacje elektryczne, hydrauliczne, prace malarskie, tynkarskie szybkie terminy realizacji zapraszamy do skorzystania z naszych usług terenem naszego działania jest trójmiasto i okolice
zapraszamy na nasza stronę
www.remonty-gdynia.cba.pl
zapraszamy na nasza stronę
www.remonty-gdynia.cba.pl
Polecam firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych i dwie szafy. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Mialam tez zrobiony projekt komputerowy.Bylam tez po wycene w studiu kuchennym i okazalo sie,ze Pan Janusz zrobil mi o 30% taniej. Zainteresowanym moge wyslac moje zdjecia . Zycze Wam wszystkim powodzenia. beatakozlowskaa@tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl