Widok

kurs wiedzy o winie

Czy ktoś brał udział w takim kursie, czy warto i gdzie to sie odbywało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hi.Wiem że takie kursy kiedyś odbywały sie w "pocZekalni",koło świetojańskiej(knajpka),ale teraz to nie wiem,natomiast bywam w sklepie Alkohole Świata w Gdynii na Krasickiego i jest tam paru gosci którzy zawsze chętnie pomogą przy doborze wina,opowiedzą troche o winach i wszystkim co z tym związane.Może to jeszcze nie szkolenie,ale fajny początek podsawowej wiedzy o winach.Polecam!!!
Dzięki, ale chodzi dokładnie o kurs, chciałam zrobić taki prezent bratu, który od pewnego czasu sam i przy udziale m.in. sprzedawców uczy się tajników wiedzy o winach.
a był w tym własnie sklepie?Pytam bo chciałbym wiedziec,co inni sądza o nich?Pozdrawiam.
U nich nie był, a co do Poczekalni - wysłałam maila, niestety od 2 lat nie prowadzą takiej działalności,a szkoda!
Pytałam również w jednej z firm, chyba Vinifera, z Warszawy, czy nie prowadzą takich szkoleń w Trójmieście - mogliby poprowadzić, czemu nie, tylko trzeba zebrac co najmniej 15 chętnych.
Również pozdrawiam!
Firma Arsvinium organizuje świetne szkolenia sommelierskie. www.arsvinium.pl
Polecam.
Bardzo, bardzo dziękuję!!!

Inne tematy z forum Inne

DOBRY PRAWNIK POSZUKIWANY!!!!!!!!!! (16 odpowiedzi)

Poszukuję dobrego prawnika specjalizującego się w prawie pracy. Więcej informacji prześlę na...

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...

Jak otworzyć sklep internetowy (77 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry