Widok

kursy komputerowe dla seniorów

witam ,
Czy wie może ktoś gdzie w Gdańsku odbywają się aktualnie kursy komputerowe dla seniorów?
Proszę o jakie tam namiary
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam

także jestem zainteresowana kursem komputerowym dla seniorów.. jeżeli coś znajdziecie dajcie mi znać na maila: arnika.s@interia.pl

Czy Gdańsk organizuje coś dla seniorów? Jakieś zajęcia taneczne, spotkania itp.?
Z góry dziękuję za odpowiedź
pozdrawiam
witam jesteśmy studentami studiów informatycznych i zajmujemy się pogotowiem komputerowym jak i też również udzielamy pomocy osobą które chciały by się nauczyć obsługi komputerów.

nasza strona : http://www.serwis-student.pl strona jeszcze w budowie.

Kursy mogą odbywać się u klienta w domu nasza cena nie zależnie od usług wynosi 35zł/h. W razie potrzeby jesteśmy w stanie na czas jesteśmy w stanie dostarczyć własny sprzęt jeśli osoba jeszcze takiego nie posiada do nauki.

więcej informacji :
Studenckie Pogotowie Komputerowe 24h/7dni
Zawsze 35PLN/h niezależnie od skomplikowanego zgłoszenia

e-mail: info@serwis-student.pl
tel: 515-40-40-18
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mały błąd miało być:

Kursy mogą odbywać się u klienta w domu nasza cena nie zależnie od usług wynosi 35zł/h. W razie potrzeby jesteśmy w stanie na czas szkolenia dostarczyć własny sprzęt jeśli osoba jeszcze takiego nie posiada do nauki.
Studenckie Pogotowie Komputerowe 24h/7dni

Związku zbliżającymi się świętami organizujemy świąteczną promocje:

Przy zamówieniu
5h- 150zł = (30zł/h)
10h - 250zł = (25zł/h)
20h- 400zł = (20zł/h)

Optymalny czas jednego spotkania to 1,5-3h. Również można inwidualnie ustalać czas spotkań

e-mail: info@serwis-student.pl
tel: 515-40-40-18
Mój mąż może Państwu pomóc. Kurs 10 h kosztuje 250 zł. Jest cierpliwy i nauczył już sporo osób pracy na komputerze od podstaw.

Tel: 696 956 932
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też mi wielka pomoc, kursy dla seniora za kasę, bo akurat emeryci to krezusi.
Dowiadywać się w jakiś domach kultury lub podobne czasem finansuje to UE w ramach walki z wykluczeniem cyfrowym.

35 zł za godzinę kursu o obsłudze Windowsa, no bez przesady.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kto za darmo będzie poświęcał swój czas ??? Uważam że trzeba chwalić takie inicjatywy po za tym te darmowy kursy to biorą za to grubą kasę firmy które dostają kasę z unii europejskiej i to nie jest kwota 35zł/h tylko znacznie więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapraszamy do Czytelni Naukowej na gdańskim Przymorzu, gdzie można się zapisać na bezpłatny kurs komputerowy "Senior w sieci".
Czytelnia znajduje się przy ulicy Obrońców Wybrzeża 2.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Organizuję indywidualne kursy z obsługi komputera dla seniorów.
Oferuję również pełną obsługę informatyczną.

osoby zainteresowane proszę o kontakt
ceny i godziny spotkań do uzgodnienia
ddaron8@wp.pl
Klub osiedlowy "ALF" ul. Witosa (Chełm).
"Europe direct" ul. Jaśkowa Dolina
Czy ktoś z Was korzystał z kursu komputerowego dla seniorów na eskk.pl? Pytam, bo chciałam zafundować mamie taki kurs. Ona bardzo chciałaby się nauczyć obsługi komputera, poczty, skype. Mieszkamy dość daleko od siebie i od czasu do czasu fajnie byłoby wykorzystać skype do rozmowy, tak żeby móc się też widzieć. Byłoby super!
Gdzie w Gdanskiej senior moze sir zapisac na kurs komputerowy?

Inne tematy z forum Inne

czy warto brać szybkie pożyczki? (163 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

jakie konto bankowe wybrać? (147 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

Stworzenie sklepu internetowego (6 odpowiedzi)

Witam, jaki polecacie CMS dla sklepu internetowego pod 15 tys. zabawek ? Co polecacie Atomstore...

do góry