Widok

kursy komputerowe dla seniorów

witam ,
Czy wie może ktoś gdzie w Gdańsku odbywają się aktualnie kursy komputerowe dla seniorów?
Proszę o jakie tam namiary
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam

także jestem zainteresowana kursem komputerowym dla seniorów.. jeżeli coś znajdziecie dajcie mi znać na maila: arnika.s@interia.pl

Czy Gdańsk organizuje coś dla seniorów? Jakieś zajęcia taneczne, spotkania itp.?
Z góry dziękuję za odpowiedź
pozdrawiam
witam jesteśmy studentami studiów informatycznych i zajmujemy się pogotowiem komputerowym jak i też również udzielamy pomocy osobą które chciały by się nauczyć obsługi komputerów.

nasza strona : http://www.serwis-student.pl strona jeszcze w budowie.

Kursy mogą odbywać się u klienta w domu nasza cena nie zależnie od usług wynosi 35zł/h. W razie potrzeby jesteśmy w stanie na czas jesteśmy w stanie dostarczyć własny sprzęt jeśli osoba jeszcze takiego nie posiada do nauki.

więcej informacji :
Studenckie Pogotowie Komputerowe 24h/7dni
Zawsze 35PLN/h niezależnie od skomplikowanego zgłoszenia

e-mail: info@serwis-student.pl
tel: 515-40-40-18
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mały błąd miało być:

Kursy mogą odbywać się u klienta w domu nasza cena nie zależnie od usług wynosi 35zł/h. W razie potrzeby jesteśmy w stanie na czas szkolenia dostarczyć własny sprzęt jeśli osoba jeszcze takiego nie posiada do nauki.
Studenckie Pogotowie Komputerowe 24h/7dni

Związku zbliżającymi się świętami organizujemy świąteczną promocje:

Przy zamówieniu
5h- 150zł = (30zł/h)
10h - 250zł = (25zł/h)
20h- 400zł = (20zł/h)

Optymalny czas jednego spotkania to 1,5-3h. Również można inwidualnie ustalać czas spotkań

e-mail: info@serwis-student.pl
tel: 515-40-40-18
Mój mąż może Państwu pomóc. Kurs 10 h kosztuje 250 zł. Jest cierpliwy i nauczył już sporo osób pracy na komputerze od podstaw.

Tel: 696 956 932
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też mi wielka pomoc, kursy dla seniora za kasę, bo akurat emeryci to krezusi.
Dowiadywać się w jakiś domach kultury lub podobne czasem finansuje to UE w ramach walki z wykluczeniem cyfrowym.

35 zł za godzinę kursu o obsłudze Windowsa, no bez przesady.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kto za darmo będzie poświęcał swój czas ??? Uważam że trzeba chwalić takie inicjatywy po za tym te darmowy kursy to biorą za to grubą kasę firmy które dostają kasę z unii europejskiej i to nie jest kwota 35zł/h tylko znacznie więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapraszamy do Czytelni Naukowej na gdańskim Przymorzu, gdzie można się zapisać na bezpłatny kurs komputerowy "Senior w sieci".
Czytelnia znajduje się przy ulicy Obrońców Wybrzeża 2.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Organizuję indywidualne kursy z obsługi komputera dla seniorów.
Oferuję również pełną obsługę informatyczną.

osoby zainteresowane proszę o kontakt
ceny i godziny spotkań do uzgodnienia
ddaron8@wp.pl
Klub osiedlowy "ALF" ul. Witosa (Chełm).
"Europe direct" ul. Jaśkowa Dolina
Czy ktoś z Was korzystał z kursu komputerowego dla seniorów na eskk.pl? Pytam, bo chciałam zafundować mamie taki kurs. Ona bardzo chciałaby się nauczyć obsługi komputera, poczty, skype. Mieszkamy dość daleko od siebie i od czasu do czasu fajnie byłoby wykorzystać skype do rozmowy, tak żeby móc się też widzieć. Byłoby super!
Gdzie w Gdanskiej senior moze sir zapisac na kurs komputerowy?

Inne tematy z forum Inne

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (6 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...

Pilnie potrzebujesz pieniędzy, aby wyjść z długów? (3 odpowiedzi)

Czy próbowałeś uzyskać pożyczki z banków bez powodzenia? Pilnie potrzebujesz pieniędzy, aby wyjść...

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

do góry