Widok
kurtka skora
kurtka skora
SKÓRA ROZM M STAN DOBRY + ZAMIENIE NA CHUSTECZKI NAWILŻAJĄCE
ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KONTAKT
Zobacz ogłoszenie »
SKÓRA ROZM M STAN DOBRY + ZAMIENIE NA CHUSTECZKI NAWILŻAJĄCE
ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KONTAKT
Zobacz ogłoszenie »
zamiast oddać trzeba będzie wywalać do śmieci....ja tak zrobiłam z lampką którą chciałam oddać za czekoladę....dowiedziałam się że jestem głupią babą....nie mam zamiaru zostawić tych komentarzy bez echa- mam zamiar zrobicz szum w portalu trójmiasto - nie pozwolę bezkarnie siebie obrażać ....pozdrawiam - proszę nie dać się prowokować....
Pewnie, ze mogę dać w podziękowaniu różne rzeczy, ale to powinno zależeć ode mnie co i komu za co daje. To jest dział oddam, a nie zamienię. a to jednak jest zamiana a nie podziękowanie, czuję się przymuszana do dania czegoś w zamian. Ludzie nauczcie się czytać. Dział zamienię jest zaraz obok, nie róbcie śmietnika. Później człowiek musi siedzieć i tylko klikać "zgłoś do moderacji" bo każdy chciałby się wymieniać.
do xxxxx
człowieku jesteś jakiś szalony! Pracujesz? Uczysz się? Bo jeśli nie to zacznij czymś się zajmować, gdyż chyba Ci się poprzewracało w głowie z braku zajęcia! Może jakaś kostka Rubika, czy pograj z kimś w państwa i miasta... Nie wypowiadaj się jeśli ogłoszenie Cię nie dotyczy, bo powoli stajesz się przykry.