Widok

kwiaty

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! chce zamówić kwiaty na wesele chodzi o kwiaty do kościoła, dla rodziców oraz wiązanka dla mnie! może ktoś poleci jakąś "normalna" kwiaciarnie, która robi normalne, ładne bukiety za rozsądną cenę? może w okolicach wrzeszcza? dodam, że w jednej pani zawołała ok 1000 zł to już chyba przesada zwłaszcza, że kwiaty w lipcu nie są taki drogie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Całkiem przypadkiem po basenie w 15 L.O na zaspie, zajrzeliśmy z koleżankami do kwiaciarni która jest obok tego liceum (jest tam kilka sklepów i pizzeria to tu)
Tam koleżanka zamówiła bukiet ślubny i kompozycje na samochód,
były rewelacyjne. A ja na lipiec oprawę kościoła ,bukiety i samochód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się w wypowiedzą powyżej; najlepiej zapytać bo często w kościołach dekorują np. siostry; oczywiście dużo też zależy jakie kwiaty wybierzesz bo inna cena jest np. róż czy goździków, a zdecydowanie inna lilii czy eustomy; sam bukiet ślubny to max. 200 zł wg. mnie
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę,że nie masz się co irytować.KiD pisała wg mnie w odniesieniu raczej do kwoty.Może po prostu kup kwiaty i zrób we własnym zakresie.Może w tym kościele jest ktoś kto robi tam kwiaty na co dzień i jego możesz poprosić o ich ułożenie.Na pewno wyjdzie taniej.Swoją drogą rzeczywiście nie napisałaś jakich ilości i wielkości bukietów dotyczy to 1000zł.NaPewno znajdziesz jakiś rozwiązanie,żeby nieco przyoszczędzić w temacie kwiatów:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dobrze przeczytasz moj watek to zauważysz, że nie pisze nic o dekoracjach tak jak wymieniasz- tkaniny, świece itp. lecz o samych kwiatach. Nie każdego stać na kwiaty za 1000zł tak! jeżeli Ciebie było no to super!poza tym dla mnie liczy się to, że będę brała ślub w kościele przed Bogiem nie muszę mieć tkanin i kwiatów za 1000zł. Skromność dla mnie osobiście jest cenna!zresztą nie potrzebuje kogoś, aby zrobił mi dekoracje w kościele, bo postawić kwiaty pod ołtarz i obraz to nie jest wyzwanie. Twój wpis w moim watku jest chyba nie na temat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Piszesz ,że ktoś chciał 1000zł za przygotowanie oprawy ale nie napisałaś co w nią wchodzi. Może to wcale nie jest drogo. Wiem jak było u nas. W kościele kwiatów nie był,o ale samo przywiezienie i ustawienie stojaków, upięcie wszystkich tkanin i zamocowanie gałązek , poustawianie świeczników i zakup świec, no i sama inwencja twórcza, to wszystko przecież kosztuje i ani przez moment nie miałam wątpliwości co do kosztu jaki poniosłam za tą dekorację. Nikt przecież nie chce pracować za darmo my same również:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Plecam Panią Wioletę z Wejherowa ma kwiaciarnie na 12-marca robi przecudowne bukiety za rozsądne ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam kwiaciarnię Safira na Jelitkowskim Dworze obok Biedronki. Pani Sylwia (właścicielka) robi piękne bukiety naprawde polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry