Widok

ul Polna - soltys

witam , pytanie do pana soltysa

Czy prawda jest ze ul polna ma otrzymac na wiosne nawieszchnie bitumiczna czy bedzie to tylko utwardzenie , bo podobno sa na to przeznaczone jakies srodnki

Sa tam takie dziury , ze dzis jedna babka zlamala tam wachacz w swoim aucie, to jest juz szczyt..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ulica Hippiczna również jest w opłakanym stanie... przy niskim zawieszeniu miski olejowe itp idą w pioruny.. masakra...
możemy wymieniać dalej - Dębowa też
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie, ostatnio sąsiadka uszkodziła wahacz na tych dziurach :/
Panie Sołtysie, prosimy o odpowiedź! Dziury na ulicy Polnej to masakra! Należy coś z tym zrobić!
dziury to na każdej drodze teraz są jakby ktoś nie zauważył!Pan sołtys nic nie może zdziałać z rondem w Koleczkowie gdzie jest bardzo duży ruch (na pocztę ludzie jeżdżą, autobus 191 i do kościoła) a co dopiero z jakąś ulicą polną w Koleczkowie ciężko jest coś zdziałać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta do kościoła to dla Ciebie jest najważniejsza.Asfalt powinni już tam położyć.Idz na herbatę do pana sołtysa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podłączam się, Dębowa jest pożal się Boże, niestety na jej końcu kościoła nie ma :/
ciekawy jestem co wy chcecie od tej drogi do kościoła???
myślicie że ona jest w lepszym stanie tylko dzięki sołtysowi? owszem sołtys stara sie i dba o nią bo jest ona jednak jedną z ważniejszych dróg aczkolwiek droga została utwardzana i budowana przez mieszkańców za ich pieniądze wykładane i jest tylko dla tego w lepszym stanie!
Więc proszę jakichś głupich insynuacji na temat drogi do koscioła nie robić !
a spojrzeć lepiej na jej początek czyli na pętle itp !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Apropo pętli tam już dawno powinna być kostka z prawdziwego zdarzenia. Przecież to wizytówka Koleczkowa (pomnik Bohaterów)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co ma się dziać w tym temacie po zakończeniu 218. Kasa podobno jest zarezerwowana - ujęta w planach inwestycyjnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też uważam, że pętla powinna jakoś lepiej wyglądać, było nie było, to przecież centrum wsi ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tej petli to jest tylko kawalek, wiec da sie przezyc, a polna jest dosyc dluga, do kamienskiej przez te dziury jedzie sie 10min.
ja przez Polną do Kamieńskiej jadę 15 min! Widzę na tym forum mądre osoby wygłaszające teksty typu wszędzie są dziury... To z chęcią zobaczyłabym ich miny po tygodniu mieszkania na Polnej, przy założeniu, że codziennie muszą się z niej wydostać by dojechać do pracy.
Hmm mineła godzina z kawałkiem a tobie droga wydłużyła się o 5 min. co bedzie do rana?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
1.ja i 2.ja to dwie różne osoby. i nie jesteśmy na ty!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A co mam ci przez Sz.P. pisać? To jest forum.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sz.P. to może przesada. Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
Jak kupowałeś działkę przy Polnej to dojechałeś tam asfaltową drogą ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie bo polna jest polna , czaisz ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czaję !

Jak idziesz i jest napisane sklep to robisz to dosłownie ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
:D niezła gra słów !!!
ze zrozumieniem :)
grunt, to komunikacja na poziomie ;) Tyle, ze biorąc coś dosłownie można się bardzo zdziwić ;)
odbiegacie od tematu!
W święta byłam w Koleczkowie u dzieci, zastała nas zima i droga dziurawa jak ser. Od ulicy Hipicznej strach jeżdzić same dziury. Panie sołtysie trzeba coś zrobić z tą drogą, docelowo zasypać ? te dziury.Pozdrawiam .

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

do góry