Widok
ola - opinia
Miejsce fajne, urządzone zgodnie z obowiązującą modą, ciekawe lampy, możliwość zjedzenia na zewnątrz. Menu na plus, zabawne nazwy dań, ceny przystępne, ale w końcu dania z ziemniaków ogólnie do drogich nie należą;) Niestety smak potraw rozczarował. Chłodnik składał się głównie z pieprzu i śmiało zaliczam go do dań niezjadliwych. Zapiekanka z porem przyszła mega-gorąca, w smaku ok, ale bez rewelacji. Strasznie tłusta i syta i ledwo co poradziłam sobie z jej mniejszą wersją. Pewnie jeszcze raz odwiedzę, bo mój chłopak chciałby spróbować jeszcze placków ziemniaczanych, ale po pierwszej wizycie nastawiona jestem raczej na nie.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
niesmacznie
byłam bardzo głodna po pracy- zamówiłam babę rzeźnika-okropniie słona i mocna popieprzona -pić się chciało cały wieczór
pani robiła wrażenie ,że naprawdę jest tam za karę( pewnie niskie zarobki),nie uśmiechnięta, nic nie chciała polecić, można się poczuć źle jak jest taka obsługa i do tego przypalona babka, na pewno już nie pójdę tam
pani robiła wrażenie ,że naprawdę jest tam za karę( pewnie niskie zarobki),nie uśmiechnięta, nic nie chciała polecić, można się poczuć źle jak jest taka obsługa i do tego przypalona babka, na pewno już nie pójdę tam