Widok
labradorka biszkoptowa,2 lata
labradorka biszkoptowa,2 lata
oddam labradorkę dwuletnią,wychowana przy dziecku,spokojna i ułożona.Okazało się,że dziecko ma alergię,więc musimy oddać niestety pieska :( w zamian oczekujemy jakiejś fajnej zabawki dla synka-na pocieszenie,ponieważ dla niego to trauma. tylko kontakt telefoniczny
Zobacz ogłoszenie »
oddam labradorkę dwuletnią,wychowana przy dziecku,spokojna i ułożona.Okazało się,że dziecko ma alergię,więc musimy oddać niestety pieska :( w zamian oczekujemy jakiejś fajnej zabawki dla synka-na pocieszenie,ponieważ dla niego to trauma. tylko kontakt telefoniczny
Zobacz ogłoszenie »
A Ty Aśka masz dzieci?
Ja mam troje....psa i kota również..ale zanim zdecydowałam się na zwierzaki zrobiłam badania alergiczne.Kilka ukłuć i mam pewność że moje dzieci nie mają alergii....za to mają towarzyszy na dobre i złe...po to jest to badanie aby nie krzywdzić ani dzieci ani zwierząt.Moja siostra też tak zrobiłam i nie żałuje....
alergia
Zgadzam się z tym ze alergia występuje po latach ale jeżeli kto bierze psa powinien najpierw zastanowić się co robi.Ja jak planowałam dziecko to myślałam i o alergii jaka może wystąpić u dziecka i o psie.Jest 21 wiek i można tanio zrobić badania alergiczne.Faktem jest iż zdrowie dziecka jest najważniejsze ale pies to nie zabawka którą można sobie od tak oddać czy wyrzucić.To zwierze też ma uczucia.......wiec kto jest większym przygłupem,ten co myśli czy ten co najpierw robi....Aśka.....