Widok

laptop/notebook/tablet do pracy - jaki?

Witam,
potrzebuje rady fachowców :) Szukam urządzenia do pracy. Niestety już nie nadążam za nowinkami technicznym. Potrzebuje czegoś poręcznego, najlepiej z klawiaturą (może być doczepiana), gdyż dużo piszę. Oczywiście dostęp do internetu. Wejście USB zapewne tez się przyda. Wejście na CD nie koniecznie (ewentualnie takie do podłączenia osobno). Niby laptop wydaje się najlepszy, ale jest duży i ciężki, bynajmniej mój obecny hp 17 cali. Póki co interesujący mi się wydaje microsoft surface,. Jakieś propozycję?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kup sobie wielkiego Ipoda, masz klawiaturę na ekranie dotykowym, internet przez usb, jest lekki, wytrzymały itd

Zależy jeszcze gdzie pracujesz? W domu? W podróży? Możesz też kupić 10calowy laptop - do pisania powinien wystarczyć, jest mniejszy i lżejszy

Coś za coś, nie ma urządzeń idealnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Magazyn firmowy (13 odpowiedzi)

Dzień dobry, mam problem z Subiektem GT. Jak dodawać na stan produkty które sam produkuję? Do...

Najem długoterminowy samochodu. Czy ktoś korzysta? (16 odpowiedzi)

Temat jak powyżej. Czy któraś z Was korzysta? Teoretycznie plusy i minusy to mniej więcej znam,...

Pomysły na prezenty (51 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

do góry