Widok

lębork XC

był ktoś? jak wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
slisko ;)

zmieniona trasa, ciezsza ale nie ciekawsza. ogolnie fajnie, 5 okrazen, mozna sie wreszcie zmeczyc / 4,8km / 150m przewyzszenia na petli
Trasa bardzo fajna i trudna technicznie, szczególnie zjazdy na których kilka razy leżałem.
Moje przypuszczenie, że coś jest nie halo na drugim kółku się potwierdziły i rzeczywiście przez przypadek (obarczam to sporym zmęczeniem, na pewno nie celowo...proszę mi wierzyć to ostatnia rzecz jaką bym zrobił, zbyt dużo od siebie wymagam) skróciłem trasę chyba o ok 2-3 min :/, tam gdzie ta mała pętla się zbiegała (ostatni podjazd), chyba była taśma zerwana i pojechałem źle, tyle że uczciwie by było jak bym musiał nadrobić dystans, a tak to nie bardzo i wyjechałem bliżej.
Patrząc na wyniki pownienem być o te 2-3 pozycje niżej :)).
Tak więc przepraszam zawodników i proszę zgodnie z zasadami fair o zdyskwalifikowanie mnie :))

Rafał Słomczewski
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrzucać fotki:P
pytasz się jeszcze? :P
Witam.
Cz ma ktoś wyniki!
http://www.domtel-sport.pl/index.php?sub=wyniki&id=829
dodałem właśnie jeszcze jedną pahttp://lew.lebork.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=81:iii-wyscig-rowerowy-pazur-leborskiego-lwa-relacja-zdjecia-galeria-2011&catid=4:nowoci&Itemid=1czkę - chyba największą - zdjęć z mega

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry