Widok

leczenie nerwic

czy zna ktos dobrego psychologa z gdańska, ktory potrafi skutecznie wyleczyc z nerwicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam ciężką nerwicę objawiającą się palpitacjami serca, zaparciami, atakami paniki. Wszystkie wyniki badan internistycznych dobre. Nikt z lekarzy nie potrafił mi pomóc. Dzięki koleżance, lekarce, trafiłam do dr Zakrzewskiego w Sopocie. Zastosował leczenie, które umożliwiło mi od pierwszego dnia dobry sen, a po miesiącu poprawę samopoczucia. Obecnie, po czterech miesiącach czuję się całkowicie zdrowa. Doświadczenie i wiedza doktora Zakrzewskiego przywróciło mi zdrowie i radość życia.

Spróbuj u doktor J. Wasilewko, my do niech chodzilismy kiedy staraliśmy się o dziecko. Polecam ja bardzo, miła, konkretna kobieta, ale z ogromną wiedzą. Tłumaczy wszystko i swietnie stymuluje pracę nad samym sobą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomocy udziela np. ojciec Kowalczyk Teodor.
Kościół - sw.Katarzyny w Gdańsku Msze o Uzdrowienie.
Tabsy kolorowe i psycho- psychiatrzy to nabijanie kasy koncernom chemicznych

Sprawdz na znym lekarzu albo ranking zdrowie https://ranking.abczdrowie.pl/

Podbijam wątek. Szukam dobrego psychologa/psychoterapeutę/psychiatrę z Trójmiasta, który leczy z powodzeniem nerwicę natręctw i prowadzi psychoterapię?

Co do nerwicy da radę CBD plus d3, k2mk7, i wit z grupy B szczególnie niacyna. Co do dawki cbd to musisz wyczuć dawke sama, zaczynając zawsze od jednej kropli. Ja akurat stosowałam stężenie 24%.
Prowadzi się obecnie rownież terapie stosujące medyczną marihuanę. Aczkolwiek sama na takiej terapii nie byłam. Zerknij sobie na stronę
https://centrum-mk.pl/olej-rso-dawkowanie-i-wlasciwosci-co-musisz-wiedziec-o-lzach-feniksa-przed-rozpoczeciem-kuracji

Poczytaj sobie więcej o kannabinoidach.