Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Idealny dermatolog pod każdym względem wątek zamknięty U Pani Markiewicz wykonuję peelingi chemiczne już od dobrych paru lat. Za...
~Marta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 października 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam
~Patryk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2015

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam!!!
~Aneri
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2015

Profesjonalistka- polecam bez wahania. wątek zamknięty Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 10 lat. Korzystałam zarówno z zabiegów...
~e.m.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 marca 2015

Gorąco polecam!! wątek zamknięty Lekarka naprawdę z powołaniem!! Wizyta przebiega w super atmosferze, bez...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 marca 2015

Profesjonalizm wątek zamknięty Zabiegi u pani doktor to czysta...
~KT
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2015

Kompetentny lekarz i miły człowiek wątek zamknięty Jesten stałą klientką od ok. pól roku. I jestem bardzo zadowolona z poziomu...
~Renata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 grudnia 2014

Profesjonalna wątek zamknięty Jestem wieloletnią zadowoloną klientką Pani Doktor. Razem przeszłyśmy od...
~Justyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

Wyjątkowo kompetentna i życzliwa ! wątek zamknięty Panią doktor zanam od dawna, jeszcze z czasów kiedy przyjmowala pacjentów w...
~stenian@o2.pl
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam Panią Doktor! Nie chcę powtarzać za poprzednikami, ale rzeczywiście...
~piotr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2012

Serdecznie polecam wątek zamknięty Bardzo miła pani doktor, przyjazna, służy radą i pomocą, skupia się na...
~aretzki
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2011

najlepszy lekarz jakiego poznałam ! wątek zamknięty Pani doktor jest genialna, myśli i wypowida się z prędkością światła, widać,...
~Marysia z Gdyni
-

dodano: 29 lipca 2011

cena za wizyte wątek zamknięty ile pani doktor bierzez za wizyte?? Gosia
~Gosia
1

dodano: 8 lipca 2010

Polecam Wszystkim! wątek zamknięty Pani Doktor jest świetna :)) Leczyłam u niej trądzik przez kilka lat-...
~Paulina Woźniak
-

dodano: 9 kwietnia 2011

a - opinia wątek zamknięty Korzystam w miarę potrzeb z zabiegów dermatologicznych w gabinecie dr...
~a
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 lipca 2010

profesjonalistka wątek zamknięty polecam korzystanie z porad i leczenia pani doktor, jest bardzo rzeczowa i...
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 października 2008

jestem baaaaaaaardzo zadowolona :)) wątek zamknięty Pani doktor przemiła i przesympatyczna a do tego rzeczowa , świetnie służy...
~goniaa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 maja 2008

Super efekty w leczeniu trądziku! wątek zamknięty Leczę się u p.dr już prawie 2 lata,głównie chodzę na zabiegi kwasem...
~Ania Ś.
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 października 2007

bogumiła łącka - opinia wątek zamknięty pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i...
~bogumiła łącka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

19

wątków

do góry