Widok

lekarz Wąsewicz

Chylonia Temat dostępny też na forum:
Słuchajcie jestem w 5 tygodniu ciąży i nie wybrałam jeszcze lakarza prowadzącego. Czy ktoś zna doktora Wąsewicza? Przyjmuje w przychodni w Gdyni Chyloni, ma prywatną praktykę na Starowiejskiej, oprócz tego w szpitalu miejskim. Proszę jeśli ktoś wie coś o nim i mógłby mi doradzić niech pisze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluje ciąży :D

(wnioskuje ze planowana bo nie widze oznak paniki a wrecz chec dobrego jej prowadzenia)

.... Carpe Diem ....
ciąża jak najbardziej planaowana i radość jest ogromna tylko co do lekarza prowadzącego mam wątpliwości i szukam wiadomości na jego temat :)
tego nie znam ale mogę ci polecić innego który prowadził wszystkie moje ciąże, jest super ale nie jest najtańszy .....
gajka jeśli możesz to podaj mi tego lekarza :)
a jak ja ci mam niby podac jak nie ma do ciebie żadnego kontaktu, odezwij sie na moje gadu-gadu to ci wszysto podam, bo jak umieszczę na forum to zaraz nasz zamordator wykasuje z artykułu kodeksu userowego za kryptoreklamę
gajka napisał(a):

> tego nie znam ale mogę ci polecić innego który prowadził
> wszystkie moje ciąże, jest super ale nie jest najtańszy .....

Gajko masz domowe przedszkole ? ;D

.... Carpe Diem ....
można to tak nazwać, tylko brak wychowawczń-wredotek..

Inne tematy z forum Towarzyskie

Co robić? (5 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (78 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry