Widok
lekkie opony semislick
Jakie opony polecicie. Poszukuję opony dętkowej, którą zakładam w system bezdętkowy z mleczkiem. Ma to być lekki semislick który ma się sprawdzać na piaskach. testowałem pythona (huthinson) mezcal (Geax) - fajne opny ale troche ciężkie ~500g. Furies freda nie chce bo delikatny. Macie jakieś sprawdzone modele.
Na piaski nie może być nic węższego od 2.1. Najlepsza opona i mówię to z całą odpowiedzialnością to Bontrager XR0 2.1 - tu jest test test tej opony: http://www.mtbnews.pl/content/view/2190/39/
To była podstawowa opona Przemka Ebertowskiego i przejeździł na nich prawie cały sezon (na mleczku). Na piaszczystych odcinkach maratonów czół wyraźną przewagę nad konkurencją (tak słyszałem).
To była podstawowa opona Przemka Ebertowskiego i przejeździł na nich prawie cały sezon (na mleczku). Na piaszczystych odcinkach maratonów czół wyraźną przewagę nad konkurencją (tak słyszałem).
Na piach musi być szeroka opona i tego się nie da obejść, a to waży. Przy wyborze pamiętaj, o realnej szerokości, a nie tym co podaje producent, np. Python 2.0 jest szerszy niż Racing Ralph 2.1.
Piszesz, że nie chcesz F. Fredów, a może właśnie one w rozmiarze 2.25 i wersji bezdętkowej (nie będą tak filigranowe).
Może Conti Race King SS 2.2,
Pzdr
Piszesz, że nie chcesz F. Fredów, a może właśnie one w rozmiarze 2.25 i wersji bezdętkowej (nie będą tak filigranowe).
Może Conti Race King SS 2.2,
Pzdr