Widok

lepsze małe,czy duże??

niektórzy mówią, że małe ramki są lepsze(chodzi o skakanie i takie tam;)).
sam obecnie jezdze na spoorej ramce bo 19` i chyba nie zamienilbym sie na mniejszą. jak myślicie - CO LEPSZE??

ps:jakie rami preferujecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm...co prawda nie skacze, ale sporych rozmiarow rame wlsna (185/90) osadzam na 18 calowym gt - moim zdaniem mala rama pozwala na lepsze panowanie nad rowerem - jest zwrotniejszy, lepiej uklada sie "do ciala"
JA CI POWIEM ŻĘ JEŻDŻE NA DIAMONDBACK'U 18' i jakoś mi się fajnie jezdzi
Nawet powiem ci że nie zamienił bym jej na mniejszą:D
Jak widze że ktoś posuwa na ramie 15' to siem aż dziwie jak na czymś takim można jezdzić:P
OGÓLNIE NA CHAIN REACTION ARON MA cannandoila chyba też 19 i ostro wymiata:D
POZDRO!!!!!!!

>>DLFR<<
Ma ramę 19" ale czy to nie jest full? - pytam się bo nie widziałem....

Chodzi o amortyzację. Jak masz sztywną ramę to powinna być trochę mniejsza żeby skoki amortyzować ugięciem nóg.
Na dużej ramie też można bez problemu skakać, ale jak chcesz pojeździć trochę ostrzej to lepsza będzie mała rama - jakieś 16 cali. Bo jak skoczysz z wysokości 1,5 metra na płaskie, to lepiej mieć troche przestrzeni pod dupą żebe sobie jaj nie urwać.
ON jezdzi na Dużym twardym Cannondilu:D i Odwala z*******E TRICKI NA DIRCIE I STREECIE:D :D

PawelZp TEŻ UJEZDZISZ BARDZIEJ Extreme??

>>DLFR<<
Staram się. Ale jak tu się starać jak ludzie ci hopki rozpierdalają???

Ostatnio kupiłem draga 16" i jest z****iście. Teraz chcę się bardziej na street przerzucić bo już mi się odechciało budować hopek.
W redłowie są z*******e chopy, co tam cały tor tam jest z*******y z bandami chopami i uskokami:D

>>DLFR<<

Inne tematy z forum Rowery

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

do góry