Widok
bardzo niestety... ciągle trzeba się zastanawiać czy można jeszcze jedno pranie robić, i drogie, na 3-osobową rodzinę wywożę co jakieś 25 dni, 120 zł, także masakra, mam niby 10 m3, ale praktycznie to ono ma ok. 8, jeśli budujesz prywatnie, tzn. nie jest to całe osiedle budowane przez dewelopera i jest jeszcze czas to dowiedz się w gminie, czy można podłączyć indywidualnie, myślę że warto
Dziękuję za odpowiedzi.
Jak pisałam już wyżej, wybraliśmy pół bliźniaka od developera i szambo będziemy mieć na początku. Dostaliśmy informację, ze kanalizacja ma być podłączona w niedługim czasie, czy to prawda? Może głupie pytanie, ale skąd wiadomo, ze czas już oczyścić szambo?
Opinie, ze ulica ogrodowa, jest fajna lokalizacją podnosi mnie na duchu. Dzięki:)
Jeszcze jedno pytanko, czy jest szansa, żeby na drogę zostały położone płyty?
Tu magda, nie wiem czemu nie ma nicka
Jak pisałam już wyżej, wybraliśmy pół bliźniaka od developera i szambo będziemy mieć na początku. Dostaliśmy informację, ze kanalizacja ma być podłączona w niedługim czasie, czy to prawda? Może głupie pytanie, ale skąd wiadomo, ze czas już oczyścić szambo?
Opinie, ze ulica ogrodowa, jest fajna lokalizacją podnosi mnie na duchu. Dzięki:)
Jeszcze jedno pytanko, czy jest szansa, żeby na drogę zostały położone płyty?
Tu magda, nie wiem czemu nie ma nicka
Na sąsiedniej Źródlanej cudowna zima, droga przejezdna, a włamać to się próbowali w 2011r. w dwa dni po tym, jak się wprowadziliśmy. Nie weszli, bo ich wystraszyłem. To byli amatorzy.Próbowali wejść "na łom" i nie mieli chyba pojęcia, że alarm jest podłączony. Od tamtego czasu mamy spokój, a o podobnych przypadkach w okolicy nie słyszałem. Pozdrawiam sąsiadów z Ogrodowej.