Widok
lidl na karczemkach
To będzie czy nie ten lidl ? Bo chodniki kawałkami buduja ,nawet nawet to wygląda...przystanek będzie normalny na.ul inżynierskiej....wkroczyła cywilizacja .Może jakis park nam zrobia i będzie super.Tylko jeszcze więcej oświetlenia a wieczorny spacer w listopadzie będzie ideałem.
Marzy mi się LIDL na działce, przez którą obecnie można przejść "dziką ścieżką" z przystanku autobusowego wprost na ul. Jaśminowy Stok. Powstałby dodatkowy parking, chodnik i sklep - najbliższy Lidl jest na Matarni. Niby tylko 3 km, a spacerkiem tam człowiek nie dojdzie. Przykre, że Gdańsk będzie mi się kojarzył jako miasto, w którym bez samochodu człowiek jest nikim.
A dni parę nie będzie śniegu, mrozu, i z przystanku jedyna droga do bloku to Kalinowa i Storczykowa.
A dni parę nie będzie śniegu, mrozu, i z przystanku jedyna droga do bloku to Kalinowa i Storczykowa.
też lubię lidla, ale wątpię aby go zbudowali na karczemkach. Tuż obok na matarnii jest lidl, lub na łostowickiej. Więc przypuszczam, że nie opłaca im się stawiać tutaj sklepu. Acz kolwiek, biedronka na kartuskiej jest oblegana przez kaszubów. Czasem jest ciężko zaparkować. Czy w Żukowie nie ma biedry czy lidla ?