Widok

rolki / rower Przymorze

Społeczność Temat dostępny też na forum:
rolki / rower Przymorze
Szukam chętną osobę z okolic Przymorza do wspólnej jazdy na rolkach/rowerze. Głównie popołudnia po 18, ok 3 razy w tygodniu. Mam 29 lat, nie pochodzę z Trójmiasta, ale obecnie mieszkam tu i pracuję. Mam tu wąskie grono znajomych stąd pomysł poszukania towarzystwa. Jestem pozytywną osobą i można pogadać ze mną na poważne i luźne tematy. Fajnie gdybyś był/a w podobnym wieku i również szukała motywacji do wspólnego uprawiania sportu, szczególnie teraz na świeżym powietrzu. Zostawiam maila, celem nawiązania kontaktu. Pozdrawiam, Justyna. -> ussta@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cwiczmy.razem@wp.pl

Odezwij się :) również jestem z Przymorza Paulina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej ! ja tez jestem zainteresowana tylko ze nie posiadam jeszcze rolek ale chce sobie kupic :D ale moze preferujesz tez inne sposoby spedzenia wolnego czasu? jakies wyjście na kawe, spacer, czy na silownie :))
odezwij sie nika17ads@wp.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Bieganie zimą (20 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

do góry