Widok
locales silownia w pogorzu
WItam, czy ktos moze orientuje sie w cenniku silowni locales ktora znajduje sie w pogorzu, przy drodze na kosakowo? Slyszalem, ze tam jest mega drogo, ale nikt nie potrafi okreslic...a jak do nich napiszesz to jakby chcieli sie Tobie przyjzec, bo bez przyjscia do nich nie masz co liczyc na cennik przez telefon cyz maila...widac, ze pewnie wybieraja niezle :D
nie jest źłe, polecam wszystkim, klub jest spoko, atmosfera ekstra, trenuje sie komfortowo, do tego na najlepszym sprzęcie, do dyspozycji masz oprócz siłowni, sauny, i wszelkiego rodzaju fitness i inne, gorąco polecam, a jeśłi chodzi o kasę cena jest dobrana optymalnie, najlepiej wpadnij i się przekonaj, ja tak zrobiłem poszedłem, pogadałem, zwiedziłem, 2 tygodnie sie zastanawiałem, a jak już się zapisałem to nie żałuje ani jednej wydanej tam złotówki
Witam Serdecznie.
Odpowiadając na pytania karnet miesięczny nie kosztuje tyle ile napisane, jest tańszy.
Jeżeli chodzi o zajęcia to wszystkie zajęcia zgodne z grafikiem są w cenie, a jest ich dosyć duży wybór.
Na siłowni każdy klient ma zapewnioną pomoc instruktorską ( w cenie) oraz rozpiskę treningu indywidualnego (również w cenie).
Posiadamy cztery rodzaje saun (parowa, sucha, bio, ir - także w cenie karnetu).
Serdecznie zapraszamy w celu obejrzenia naszego Klubu
Odpowiadając na pytania karnet miesięczny nie kosztuje tyle ile napisane, jest tańszy.
Jeżeli chodzi o zajęcia to wszystkie zajęcia zgodne z grafikiem są w cenie, a jest ich dosyć duży wybór.
Na siłowni każdy klient ma zapewnioną pomoc instruktorską ( w cenie) oraz rozpiskę treningu indywidualnego (również w cenie).
Posiadamy cztery rodzaje saun (parowa, sucha, bio, ir - także w cenie karnetu).
Serdecznie zapraszamy w celu obejrzenia naszego Klubu