Widok

ultraformer III

wykonałam zabieg ultraformer III na twarz a konkretnie na wiszący podbródek - zabieg wykonywała bardzo sympatyczna i DOKŁADNA pani doktor. pani doktor oznaczyła całe pole zabiegowe i wykonała zabieg w sposób profesjonalny !!! wykonywałam ten zabieg w innej klinice w trójmieście i mam porównanie ! różnica jest kolosalna - tam nie oznaczono mi nawet pola zabiegowego- wysmarowano mi twarz żelem, przejechano kilkukrotnie głowicą po linii żuchwy i podbródka zabieg odbył się max w 10 min. a tu .... pełen profesjonalizm pani doktor oznaczyła ...przykładała miejsce przy miejscu , kwadracik przy kwadraciku ,wymieniała głowice... sam zabieg trwał ok. 30 min - zabieg nie należy do mega tanich więc kochane oczekujcie profesjonalizmu właśnie takiego!, ta klinika ma najkorzystniejszą ofertę w trójmieście na ten zabieg. zabieg nie jest mega przyjemny - tzn. nie jest to masaż ale jest znośny .... już widzę pierwsze efekty a to dopiero początek.... :) mogę polecić z czystym sercem ....
Moja ocena
Baltica Beauty kategoria: Depilacja laserowa
oferta: 6

obsługa: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

komfort: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

hmmm nie jestem przekonana, szkoda, że nie mam jakichś informacji z pierwszej ręki :/ bazować na opiniach w necie to też ryzyko. Ale byłam na ich stronie i mają fajne promocje. No ale wiadomo, chciałoby się wszystko idealne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zabiegi przestają być w tych czasach tematem tabu. Kto chce to sobie robi i jak widać, można zrobić sobie lifting bez użycia skalpela. Przyznam, że od dłuższego czasu zastanawiam się nad odświeżeniem swojego wyglądu. Mogę sobie pozwolić, więc dlaczego mam nie skorzystać? Lubię dbać o swój wygląd, więc to pewnie kwestia czasu. Szukam tylko dobrej kliniki, chwalicie tą Cosmetologice.. co tam jest takiego szczególnego, co stawia to miejsce ponad inne?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie sądziłam, że ten zabieg jest aż tak popularny, ale sądząc po komentarzach sporo Pań chodzi na tego typu zabiegi... też myślę o skorzystaniu z usług profesjonalnej kliniki urody.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja jestem happy bo skorzystałam z promocji w Clinica Cosmetologica :) i skorzystałam z ich promocji 40% i zrobiłam zabieg na lifting twarzy i szyi. Sprawdźcie same, ale jak coś to promocja chyba jakoś niedługo się kończy, mimo wszystko warto zadzwonić i zapytać o dostępne terminy 791 604 604 - to ich numer.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zależy jaka część ciała, ceny są naprawdę różne, co Cię interesuje? Ja za zabieg na "kurze łapki" zapłaciłam ok 600zł a efekty są naprawdę na plus. Na stronie kliniki Cosmetologica (bo tam robiłam zabieg) masz cennik - możesz sprawdzić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja też byłam w klinice Cosmetologica. AJa akurat zrobiłam sobie zabieg na pośladki, bo pomimo przysiadów skóra w tym obszarze była obwisła - nie wyglądało to estetycznie. No i HIFU spisał się na medal. Polecam każdemu na jakąkolwiek część ciała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witaj Basiu, a ile płaciłaś za całość zabiegów ? I czy efekt zauważyłaś od razu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, ja wykonywałam zabieg w Clinica Cosmetologica w Gdańsku. Urządzenie nazywało się chyba Ultraformer HIFU 3 - polecam, bo to porządny sprzęt i dzięki temu wystarczy jeden, może dwa zabiegi i widać kolosalną różnicę - ja się czuję młodsza o jakieś 10-15 lat. https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/ultraformer-iii-hifu/ tu znajdziecie więcej informacji o tym zabiegu, pozdrawiam, Basia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja swoje chomiki robiłam w klinice dr Kępa, zabieg nazywał się nici liftingujące pdo. kurcze, nie spodziewałam się, że efekt będzie tak dobry. To, że się zdecydowałam chyba była moja jedna z lepszych decyzji w życiu. Pan doktor też był bardzo uprzejmy i wszystko tłumaczył, a klinika bardzo ładna i nowoczesna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja uwielbiam Baltica Beauty , kometolog Dominika to jakis fenomen..... , robie u nich depilacje vectus i robilam chomiki ultraformerem. To dziala !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiem o czym mówisz :) doświadczyłam tego samego, ale najlepsza była chyba moja mina po około 2 miesiącach od zabiegu, gdy koleżanka pomyliła mnie na ulicy z moją córką hihihi i mówi: O dzień dobry Martynko (a ja do niej: Zwariowałaś?To ja Gośka!) - z tym że ja robiłam swój zabieg w Clinica Cosmetologica na ul. Skłodowskiej-Curie 3 we Wrzeszczu. Mają tam naprawdę nowoczesny sprzęt, personel też wykwalifikowany, opuszczałam to miejsce z uśmiechem od ucha do ucha :)))) Ultraformer HIFU to po prostu c u d o - jak chcecie to tu macie telefon: 791 604 604
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry