Widok
ludzie o co Wam chodzi?
nie rozumiem calego tego zamieszania i komentarzy. karnet z umowa za 135zl jest bardzo atrakcyjny. zwlaszcza ze wchodzi w to silownia, zajecia aerobicowe, sauna plus indywidualny trening. w innych silowniach placi sie ok. 200zl za miesiac. a to ze sciagaja Ci kase z konta, to bez przesady, chyba po wyplacie co do grosza nie wyplacacie. poza tym jesli chodzi sie regularnie na silownie czyli codziennie, albo przynajmniej kilka razy w tygodniu to sie oplaca. albo chodzisz na silownie bo masz jakis w tym cel (schudniecie, poprawienie kondycji) albo siedzisz w chacie i narzekasz. nie rozumiem tez zarzutow do dziewczyn z recepcji. wszystkie(oprocz jednej w ciemnych dlugich wlosach) sa mile, usmiechniete, mozna z nimi pogadac.
zycze wiecej optymizmu.
zycze wiecej optymizmu.
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 5
oferta: 5
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6
jak to o co chodzi o jawne nabijanie ludzi w butelke wlasnie jesli chodzisz systematycznie na silownie to tym bardziej powinien ci klub wyjsc na przeciw i o ciebie dbac bo to ty jestes najbardziej wartosciowym klientem a nie ktos kto pochodzi mc moze 2 mc i ma w d*pie a tu jakies umowy nie mam ochoty wplacac komus kasy za frajer bo sa dni takie w roku kiedy cie nie bedzie na tej sliowni a po za tym nie lubie jak ktos narzuca mi cos na sile jesli tak lubisz masz problem lub jestes tlukiem bez osobowosci widocznie i tanczysz jak ci zagraja a co do czrnej pani jest ok powodzenia :)
jakie 135 jak o scislosc chodzi to z umowa 139 a co atrakcyjnej ceny to tu bym polemizowal bo mozna miec na lepszych silowniach karnety juz od 119 zl i to bez laski z wszystkimi zajeciami szkoda tylko ze ludzie odchodza z calipso i to ci naj fajniejsi czlowiek sie przyzwyczail i poznal milych fajnych ludzi i rozczarowani oni odchodza a szefostwo ma to gdzies i to jest klub dbający o klienta ??powodzenia w dalszym dzialaniu moze by sie przydalo pojsc na jakies zajecia jak zarzadzac swoim biznesem :)