Widok

lumpeksy

Witam,

jestem fanką lumpeksów, proszę o wszelkie informacje na temat tych tajemniczych sklepikow w trojmiescie. Gdzie sie znajdują itd. W trojmiescie jestem nowa nie znam wiec tego "rynku" pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znam kilka lumpexików:D....oto namiary--->(tzn nie znam nazw ulic, ale postaram się wytłumaczyć w miare dokladnie gdzie to jest;)
-->jeden taki dość duży mieści się zaraz nad mariną w gda głównym......musisz przejść ul.długą, potem przez zielona bramę i cały czas prosto aż dojdziesz do mariny (z jachcikami)...nie spos.ob nie zauwazyć tego dużego lumpexu)

-->sklep z tanimi ciuchami jest też na przeciwko starego "żaka"...idąc od kina krewetki w stronę "lotu" bedziesz go mijać

-->swego czasu był też fajny sklepik we wrzeszczu....zaraz przy grunwaldzkiej.....tam trafisz, idąc od "jantara"do góry w strone "manhattanu" oczywiście po lewej stronie....i tam po drodze chyba jakoś to było za apteką jest taka wąziutka uliczka......na sammym jej początku jest lumpex.......

-->na zaspie, koło etc.....a konkretnie w budynku cukierni ...wchodzi się schodkami do góry...też dość duży sklepik:)...

....jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiesze, .....sama zawsze lubiłąm sobie pochodzic i poszperać w patałaszkach...ale ostatnio nie amm na to czasu.......:D

pozdrawiam ....
aaaaa jest też taki duży na tkackiej...tzn chyba to jeszcze jest tkacka heehe.......jak przejdziesz przez zbrojownie to skręc w lewo i kieruj się na nową hale.......tam po prawej stronie na samym rogu(n a skrzyżowaniu)...jest sklep:)

Inne tematy z forum Hobby

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

do góry