Widok

lustro na zamówienie Reda , Rumia, Wejherowo

Witam,szukam szklarza na terenie Redy,Rumi,który robi lustra na zamówienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam szklarza z Rumi, ul. Dąbrowskiego koło Jagi, my zamówiliśmy piękne lustro do łazienki u niego, ma wybór ram i jest b. atrakcyjny cenowo, podobne kosztowały w sklepach dużo więcej, chemy też u niego zamówić duże lustro do wiatrołapu :) fotki mam na naszym blogu.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nam zakładał szklarz Szczepkowski z Rumi Janowa.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Wymierzył pomimo krzywych kafelek i lustro komponuje się świetnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dwie duże szafy do sufitu z lustrami na całej wysokości. Nie żałuję absolutnie, bo mi się zwyczajnie takie na kawałku drzwi, z płytą pod i nad lustrem, nie podobają.

Czyszczenie to wcale nie taki duży problem, obecnie dostępne są naprawdę skuteczne środki czystości, które ułatwiają czyszczenie w dużym stopniu. Od siebie polecam szczególnie płyn do mycia luster od Sidolux.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Przeprowadzka (10 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...

Opinie o Borkowie Łostowickim... (19 odpowiedzi)

Witam, Planuję zakup działki w Borkowie w celach budowlanych ale chciałem usłyszeć opinie...

do góry