Widok
maja - ocena
Po wysłaniu formularza nie było ciszy po jakimś czasie dostałem kontakt. Lekarz faktycznie się odezwał, dopytał o jedną rzecz związaną z dawkowaniem i czy nadal wszystko działa tak jak wcześniej. To było krótkie, ale konkretne i widać było, że ktoś przeczytał to, co napisałem. Dopiero po tym została wystawiona recepta, więc nie ma tu wrażenia kliknij i masz lek, tylko normalnej decyzji medycznej.
Sama e-recepta przyszła SMS-em jako 4-cyfrowy kod, praktycznie od razu po zakończeniu konsultacji. Poszedłem z tym do apteki, podałem PESEL i kod bez żadnych problemów wszystko zostało zrealizowane. Dodatkowo sprawdziłem i recepta była też widoczna w IKP, więc mam ją zapisaną razem z innymi, co jest wygodne na przyszłość.
Sama e-recepta przyszła SMS-em jako 4-cyfrowy kod, praktycznie od razu po zakończeniu konsultacji. Poszedłem z tym do apteki, podałem PESEL i kod bez żadnych problemów wszystko zostało zrealizowane. Dodatkowo sprawdziłem i recepta była też widoczna w IKP, więc mam ją zapisaną razem z innymi, co jest wygodne na przyszłość.