Widok

makijaż permanentny brwi ZA DARMO Gdańsk

makijaż permanentny brwi ZA DARMO Gdańsk
MAKIJAŻ PERMANENTNY BRWI metodą włoskowa lub wypełnień

Makijażem permanentnym nazywamy makijaż stały, wykonywany za pomocą igły. Polega na wprowadzeniu pod skórę pigmentów, utrzymuje się 3-5lat.

Makijaż permanentny jest idealnym rozwiązaniem dla pań pragnących podkreślić swą urodę lub skorygować jej niedoskonałości. Gdy brwi są za jasne lub zbyt rzadkie zwłaszcza na końcach, nie podoba nam się ich kształt a henna „trzyma się” zbyt krótko, można poprawić kształt łuku brwiowego tak, aby pasował do kształtu twarzy i przyciemnić jego kolor. Klientka będzie z pewnością zaskoczona o ile młodziej i korzystniej wygląda. Polecany dla Pań o słabym wzroku, noszących okulary, kiedy to wykonanie precyzyjnego makijażu oka jest utrudnione.
Dla pań aktywnie uprawiających sport taki makijaż się nigdy nie rozmaże.

Przeciwskazaniem do wykonywania zabiegu jest:
-infekcja
-niska krzepliwośc krwi
-ciąża
-cukrzyca
-choroby serca
-nadciśnienie
-łuszczyca
-przyjmowanie sterydów, antybiotyków, leków przeciwzakrzepowych
-często występująca opryszczka
-wirus HIV
-zółtaczka
-AIDS
-padaczka
-terapia zmian nowotworowych
-zakaźne choroby skóry

Po zabiegu NIE WOLNO:
-korzystac z solarium, sauny, basenu
-spozywac alkoholu do wygojenia

Na pierwszym spotkaniu wykonujemy tzw.przymiarkę do głównego zabiegu, tzn. dopasowujemy kształt brwi do twarzy, określamy kolor i metodę pigmentacji, po czym umawiamy się na zabiego docelowy.
Po 2 tygodniach nalezy zrobic korektę.

Jedyna opłatą jest opłata za pigment: 100zł

kontakt:
kosmetyczka
tel.606 595 586

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o co wam chodzi

Widac,ze zdjecia sa po zabiegu zaraz,wiec widac zaczerwienienie.Moim zdaniem zdecydowanie lepiej te panie wygladaja po!!!!!Przeciez nikt mijajac na ulicy nie bedzie zagladac nam w nos,czy tam sa wloski tez :)>a jedyne takie szybkie spojrzenie jak sie mija czlowieka.A jesli nawet sie ta pani uczy,to chyba gdzies praktyke musi zlapac tak???To jak z kierowca-nikt sie nim nie urodzil!!A doswiadczenie i perfekcje panowania nad samochodem uczy sie praktykujac jazde!!!i inni kierowcy na drodze ucza. :) takie moje zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

??

Jak robiłam kreski wokół warg to brałam 7 dni przed wizytą tabletki uodparniające na opryszczkę i nic sie nie zadziało. A 3 m-ce .wcześniej robiłam oczy i chociaż mama cukrzycę i nadciśnienie nie było przeciwskazań ze strony Pani kosmetyczki i wszystko było bez powikłań.

matole

przecież widać, że Pani na 3 zdjęciu jest po chemioterapii......kretynizm się szerzy...

do ups

Ale idiotką jesteś, nie widzisz, że jest po chemii, albo chorobie bo nie ma ani jednego włoska. Jak można być takim bez serca i pisać o takiej osobie" co to za paskudztwo".
A jeśli chodzi o sam makijaż, to chyba rzeczywiście robiony przez osobę bez doświadczenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

s

po pierwsze nie od razu kazdy wszystko perfekcyjnie zrobi widocznie ta pani sie uczy! dla tego pisze 100złczyli zwrot kosztow materialu. lepiej to niz oferowac uslugi po 350zl i brak umiejetnosci a takie sa na wp. ta ostania pani widocznie jest po chemi bo jest brak brwi i rzes!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez mama

ja zrobilam permanentny tez jakies 2 lata temu i wyglada o wiele nnaczej ladniej niz to co przedstawionu tu na zdjeciac, ta 3 fotka to wogole bez rzes co co jest za paskudzctwo? okropne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

xx

Ma makijaż permanentny ale efekt o 1000 % lepszy. Mam już 3 lata bez zmian. Ale to na zdjęciach to chyba jakaś pomyłka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

????

DWA PIERWSZE ZDJĘCIA- KOBIETY FAKTYCZNIE MAJĄ WYRAŹNIEJSZE BRWI, ALE CO TO MA BYC TO TRZECIE??? COŚ SIĘ NIE UDAŁO??? BO WYGLĄDA TRAGICZNIE....JA BYM NIE RYZYKOWAŁA... ZRESZTĄ W BARDZIEJ NATURALNY SPOSÓB I DUŻO MNIEJ BOLESNY MOŻNA SKORYGOWAĆ NIEWYRAŹNĄ OPRAWĘ OKA...

x

okropne, brak talentu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakie ochyctwo fuj poraszka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a oczy tez oddasz

a oczy tez oddasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

aaaaaaaa

A co to sa za zdjecia? fuuujjjjjjjjj w zyciu bym takiemu czemus sie niepoddalam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2