Widok
makijaż permanentny gruper LE CIL GDYNIA
Witam
otóż wybieram się na makijaż permanentny brwi do Le Cil - dziewczyny powiedzcie, czy warto? Wiele Pań pisało, że niestety efekt zabiegu jest niewidoczny - dlaczego? za słaby barwnik - czytaj tani barwnik? - czy tez za mało wprowadza go kosmetyczka pod skóre - czy faktycznie kosmetyczka dobiera barwnik do typu urody?
proszę Was o odpowiedz, bede bardzo wdzieczna
I czy po makijażu wygląda się faktycznie okropnie przez kilka pierwszych dni?
otóż wybieram się na makijaż permanentny brwi do Le Cil - dziewczyny powiedzcie, czy warto? Wiele Pań pisało, że niestety efekt zabiegu jest niewidoczny - dlaczego? za słaby barwnik - czytaj tani barwnik? - czy tez za mało wprowadza go kosmetyczka pod skóre - czy faktycznie kosmetyczka dobiera barwnik do typu urody?
proszę Was o odpowiedz, bede bardzo wdzieczna
I czy po makijażu wygląda się faktycznie okropnie przez kilka pierwszych dni?
witam, dzisiaj byłam na brwiach u Pani Celiny i jestem przezadowolona, juz na wejsciu poczulam sie komfortowo, bo atmosfera super. Pani Celina pełen profesjonalizm, z kilku blond włosków udających brwi stworzyła piękne, kształtne idealnie do mnie pasujące brewki. dodam iż byłam z grupera i nie dano mi tego odczuć nawet przez sekundę. Szczerze polecam i rekomenduje.
Czy Panie robiące makijaże pernamentne w salonie Le Cil maja doświadczenie w wykonywaniu usługi? Przeszkolenia, itd? Pytał ktoś z Was o to? Jakie stosują barwniki? Jestem pełna strachu, ze makijaż który tam bede miala robiony z ostatniej oferty gruponu to bedzie porażka.......moze któraś z was posiada informacje na temat kwalifikacji tychże Pan???