Widok

mam wolne lokum

Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
mam wolne lokum w Gdańsku i chętnie udostępnie na jakiś czas lub dłużej....? za miłe spędzenie czasu - kultura zapewniona luztak@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wynajmowanie za seks, czytałem o tym artykuł ostatnio. Ciekawe kiedy zrobią o tym film. Stawiam że to będzie komedia romantyczna:P
Pewnie nie będzie to coś w stylu galerianek. Nagrody nagrodami, ale filmu musi na siebie zarobić;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Mysli chłopaczek ze jak ma lokum to od razu będą kolejki chetnych ??
Chętnych na pewno mu brakować nie będzie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
i znowu mądra wypowiedz Antyspołecznego !!!!!!!!
Dziękuje, lubię być doceniany;)
Rozumiem też dlaczego nie widziałeś tematu w którym się nie udzielam - ograniczasz się tylko do tematów bliskich sercu, czy raczej lędźwiom:D

Nie podoba mi się użytkowanie seksu jako zapłaty. Nie chciałbym być z dziewczyną która to robiła, a im popularniejsze czy mnie potępiane to będzie tym więcej kobiet będzie się na to decydować.

Przyjmowanie takich propozycji może być też niebezpieczne dla kobiet.

Nie zmienię świata, ale mamy wolność słowa, i tak długo jak tacy jak Ty będą umieszczać tutaj swoje "propozycje" tak długo taki jak ja może ukazywać ich konsekwencje i nazywać je po imieniu.
i co udało ci się znaleźć kogoś do tego lokum? ciekaw jestem czy są chętne? :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Kobieta która lubi sex. Obopólna współpraca (4 odpowiedzi)

Cześć jestem osobą prywatną żadna agencja!!!! Szukam kobiety która lubi sex i czerpać z tego...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

do góry