Widok
manicure hybrydowy
Zachęcona kojeną ofertą w gruperze, skorzystałam z w/w. Nie jestem zadowolona. Młode dziewczę rozkojarzone, na kilku paznokciach pozostawiła niedomalowania, co wygląda jak ponadtygodniowy odrost. Na moją uwagę stwierdziła, że mi się wydaje (sic!). Mało estetyczny "warsztat" pracy. Pilniki brudne ze śladami poprzednich klientek (wystarczyłoby wyczyścić... a byłam pierwszą klientką dnia!). Brak doświadczenia nie tłumaczy niechlujstwa. Malując, upaprała się lakierem. Na moje pytanie czy jej nie szkoda swoich ślicznych paznokci stwierdziła, że nie, bo i tak maluje je 1-2 razy dziennie. Widać przyjanmiej o swoje umie zadbać. Skórki tylko maźnięte olejkiem. Na moje: nie wycina pani? Odp.: teraz się nie wycina tylko odsuwa. Ok.. . ale same się jakoś nie odsunęły W cenie kuponu: rewelacyjny manicure hybrydowy + wygładzający peeling dłoni + relaksujący masaż. Jednak po wysuszeniu ostatniej warstwy panienka mi podziękowała. A masaż? Z obrażoną minką posmarowała mi dłonie kremem... Wszystko! O peelingu nie było co marzyć. Tej usługi nie polecam! Miał być manicure na 2 tygodnie, a ja już dziś mam ochotę go zedrzeć!!!
Moja ocena
Salon Kosmetyczny Le Cil
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 3
oferta: 4
jakość usług: 3
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6