Widok
maraton pieszy w Beskidach
Wszystkich, którzy po przejściu lub przejechaniu wiosennego Harpagana będą odczuwali niedosyt, pragnę już teraz zainteresować maratonem pieszym, który zamierzam zorganizować w maju (jak dobrze pójdzie) w Beskidach. Szczegóły będą się pojawiać w dziale KOMUNIKATY na mojej stronie http://andrzejsochon.webpark.pl , na którą serdecznie wszystkich zapraszam. Mam nadzieję, że w Bytowie będę mógł zainteresowanym wręczyć regulamin i komunikat startowy. Pozdrawiam
Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują, że 14 maja o 17.00 z Limanowej wyruszy grupka zapaleńców na trasę 100 km maratonu pieszego. Właśnie wróciłem z rekonesansu. Planowaną trasę obleciałem w 100%. Raj dla biegaczy, bo okolice Limanowej pokryte są gęstą siecią wyasfaltowanych dróg dojazdowych do gospodarstw, ale i dla konserwatywnych piechurów (takich jak ja) trasa bardzo przyjazna, choć odcinkami ekstremalnie trudna, z licznymi niespodziankami. Zapewniam, że trasa, choć długa, nikogo nie znudzi. Jest do przejścia, choć trudniejsza niż na Harpaganie (w końcu to góry), ale za to limit czasu dłuższy (30 godzin). Zainteresowanych udziałem bardzo proszę o pilny kontakt na mój e-mail asochon@o2.pl
Pozdrawiam
Do zobaczenia w Bytowie
Pozdrawiam
Do zobaczenia w Bytowie