Widok

masa krytyczna

Nieuchronnie zbliża się koniec miesiąca. Wraz z końcem miesiąca zbliża się czas kolejnego masowania. Czy komuś jeszcze się chce? Termin przypada 29 X. Zjawi się ktoś? Są jacyś chętni czy może boicie się pogody? pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej:-)))
Wiem że poniższy pomysł wydawać sie może nieco oryginalny i łamiący nieco konwencję ;-))))
ale czy nie warto by biorąc pod uwagę frekwencję oraz ogólne bezpieczeństwo podczas Naszej Masy w okresie "zimowym" organizować ją w Sobotę choćby i w samo południe :-)))))) ???
Być może taki termin skusi trochę wiecej potencjalnych Masowiczów ;-), będzie cieplej i dużo bezpieczniej ( zwłaszcza biorąc pod uwagę temperament najmłodszych jej uczestników ;-))))... no i fotki będą duuużo cikawsze :-)))))
Pozdrawiam
arek
Hej! No i porę musimy ustalić coby jasno było :-) ... no chyba, że robimy rewię świateł :-)
(Rozsądek podpowiada jednak, żeby jechać za dnia)
Kłaniam,
Jestem za! Byle by gradem nie waliło i deszczem jak z cebra :0
Gruss!
I.
Co Żywy wymiekasz:>??Zalujcie ze was dzisiaj nie bylo w Elblągu.To byscie dopiero dostali w kość:).ALe ogólnie super to był mój pierwszy ale nie ostatni wypadł Fransem no chyba ze mnie nie weźmie.Pozdrower dla was i oczywiscie dla Dareckiego:)
Ja jestem 5-ty chętny, jeżeli pogoda będzie w miare dobra, tzn. deszcz i umiarkowany wiatr nie są dla mnie przeszkodą, ale jak będzie temp. w oklicach 5*C i będzie piździawa, to ja nie jade.

pozdROWER
pozdrawiam
Żywy
no ja jestem 4 chetny... jak wymienie piaste do pt co jest niemal pewne:]
To ja jestem trzeci chętny jak coś...
Pogoda mi nie straszna. Byle chętni byli
do góry