Widok
masakra
dzis korzystajac z placu zabaw doznałam szoku . I chce sie podzielic tym z innymi rodzicami co korzystaja z tego polu.Zostawiajac dzieci pod opieka pani ktora pracuje jako opiekunka bo nie wiem ja to mozna nazwac.Po nie całej godzinie gdy ide odebrac dzieci pani informuje mnie o 2 zdarzeniach. Pierwsze ze dziecko chodzi bez skarpetek bo toaleta jest cała zasikana i ona tam weszła i pozwoliła dalej dziecku bawic sie na placu, higiena jest na bakier i tam bawia sie nasze dzieci.drugie zdarzenie dziecku w czasie zabawy inne dziecko uszkodziło okulary,a pani opiekunka mowi mi ze w regulaminie placu zabaw nie bierze odpowiedzialnosci .A wchodzac na plac pani sie pyta czy zostaje z dziecmi czy zostawiam pod opieka pani .nie polecam nikomu tego placu, gdzie dzieci zostaja bez opieki .
Moja ocena
Akademia Zabawy i Edukacji TUPTUŚ
kategoria: Opieka nad dziećmi
obsługa: -
oferta: 1
jakość usług: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Dziękujemy za opinię, każda jest dla nas bardzo ważna.
Jest nam niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Jednakże dzieci to dzieci, niestety któreś z dzieci wrzuciło zabawkę do toalety która wylała wodę.
Jeżeli chodzi o sytuacje z okularami, chłopiec był pod opieką taty i według mojej wiedzy sytuacja została rozwiązana z rodzicami chłopca.
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji.
Jest nam niezmiernie przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Jednakże dzieci to dzieci, niestety któreś z dzieci wrzuciło zabawkę do toalety która wylała wodę.
Jeżeli chodzi o sytuacje z okularami, chłopiec był pod opieką taty i według mojej wiedzy sytuacja została rozwiązana z rodzicami chłopca.
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji.