Widok
mial bym jeszcze wiele do powiedzenia
czeste awarie. jak pszyjezdzam z pracy zadko zasiadam pszed internet poniewaz, prawie nigdy go niema. siostra ktura w ciagu dnia jest w domu mowi ze internet jest, wnioskujac z tego ze internet tylko wunkcjonuje w godzinach roboczych moze to tylko zadawalac ludzi pracujacych na druga zmiane niestety ale i tez jest drogi, jesli jest internet mozna zauwazyc czeste zaniki transferu, ogladajac filmiki z youtube zatszymuje sie obraz koniec dalej nie da rady ogladac, pszy sciaganiu jakich kolwiek plikow z neta tesz jest nie mozliwe pszy wiekszych jak 10 mega bo pszerywa plusem jest tylko udostepniony dysk na sieci ktury ma dosc dobry asortyment lecz nie zawsze jest podlaczony znaczy ze prawie nigdy jak tylko sie da go wylapac to sie sciaga na umur placi sie 45zl za oko. 2mb/sek lecz nigdy nie pszekracza 750kb/sek no sporadycznie mozna zaopserwowac 1mb/sek ale to mialem tylko na poczatku a mam iusz z nimi podpisana umowe oko 2lat cuz zrobic z tp iuz mialem podpisana umowe to mnie orz...eli tylko czekac na konkurencjie :)
Moja ocena
NET-MAR
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
awaryjność: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6