Widok

mistrz kierownicy poszukiwany!!!

Motoryzacja Oksywie Babie Doły Temat dostępny też na forum:
Poszukuję sympatycznej osoby, mistrza kierownicy który ma trochę wolnego czasu i pojeździ ze świeżym niedoświadczonym kierowcą :)
proszę o kontakt monia1044@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem mistrzem kierownicy i nie mam sobie równych !

Musisz skombinować tylko pada bo mój po ostatnich wojażach z Need For Speed na PS3 odmówił posłuszeństwa :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kuba wydaje mi się że źle zinterpretowałeś moją prośbę . Mistrzem kierownicy nazwałam każdą osobę która ma większe doświadczenie w prowadzeniu samochodu ode mnie i ma trochę wolnego czasu aby ze mną pojeździć. Nie potrzebnie wyskakujesz z takimi nazwiskami jak p. Kulikowski czy p. Orski. Jeśli są to Twoi znajomi to gratuluję i życzę owocnej z nimi współpracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój znajomy ma dobrego "Jeepa", ale w spodniach . Jakby co ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

bądź pasażerem na gapę ;)

Też przydałby mi się ktoś kto mógłby ponadzorować mnie trochę podczas jazdy autkiem i trochę podoradzać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam troche czasu i moge Ci pomoc
hehe na pewno dobrze jeździsz :) koleżanko he ja nie jeżdżę jak szumacher ale troche kilometrow robie bez urwania jak to mowia haha :) pozdrawiam
prawko od93r - zawodowe na poj uprzywilejowane - niestety zabrali i kiewowca by sie przydal! mam duzo spraw do pozalatwiania w trojmiescie i okolicach i chetnie skorzystam z darmowego transportu -w zamian przekazujac swoja wiedze i umiejetnisci w prowadzeniu pojazdow - od 1994r nie mialem nawet zadrapania o kolizji nie wspominajac . kazda ze stron skorzysta i dodam ze bez zadnych zlosliwych podtekstow kontakt artur.1976r@wp.pl
taki fachowiec i prawko zabrali hahaha nie osmieszaj sie gosciu :) Twoj post powalil mnie z nog
Na uprzywilejowane są badania lekarskie a nie specjalny rodzaj PJ :)
tez mam jepa ale sie tym nie wywyzszam!!!! bo nie uwazam by bylo czym!!! bo w kraju gdzie byl zrobiony jest autem dla bogatego rolnika;-p
Może właśnie za to mu zabrali że myślał że ma specjalne prawo jazdy na uprzywilejowane i jego przepisy nie dotyczą.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem