Widok

moja wybranka mnie nie zadowala, co robić ?

.... tak ten tekst, który teraz przeczytacie jest do was wszystkich, którzy zlecicie się by mi "pomóc" czyli ok czterdziestu osób udzielających się regularnie tutaj zwanych czasem GTW lub podobnie GRT ?.

Czy nie uważacie że forum trójmiasto.pl zrobiło się za "małe" że moglibyśmy wspólnie "podbić" , "odwiedzić" jakieś inne forum (społeczność) czy to innego miasta (ciekawe czy Lublin ma forum moglibyśmy odwiedzić pączka bez marmolady), organizacji (nie koniecznie mswia), czy jakiegoś zakonu męskiego bądź żeńskiego , porozmawiać o Erykach, może tam któraś z Dam znajdzie swego Adonisa ( a ja swoją zakonnicę ;P) , czy to nie lepsze niż znowu po raz kolejny zmierzać się z wyimaginowanymi problemami typu "moja żona nie chce się ze mną kochać" bądź "mąż ma konto na portalu randkowym" co sądzicie ? Wiem, spodziewaliście się moich zwierzeń łóżkowych , przepraszam że zawiodłem ;] jak ktoś nie może się powstrzymać i musi to może się wypowiedzieć na temat łóżkowy ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Określenie GTW znam ale objaśnij mnie proszę cóż znaczy GRT?

Rozumiem że owe odwiedziny mają mieć taki charakter jak wizyta, którą złożyliśmy Czechom w 1968?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boszzzzz WDR.....całe szczęście, że nie musimy czytać o Twoich problemach łóżkowych:PPP

To jest jedyne forum na którym trochę troluję;) Inne w których uczestniczę są zbyt poważne na takie wygłupy. ;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grupa Robocza Trójmiasto ;] - tak wpadamy czołgiem na np 2 tygodnie w ręku kwiaty i zwijamy się jak prasa lokalna zacznie o nas pisać ;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cholercia, co do tytułu to już spieszyłam ci napisać że możesz spróbować drugą ręką, a tu takie zaskoczenie.
A to był tylko chwyt marrketingowy, czuję się oszukana :(

@TB to tak jak ja :)

A poza tym mam tu zachomikowaną swoją kolekcę dowcipów i wygodny ogólnodostępny, niekodowany do niej dostęp.

Czołgiem to można do ruskich wpaść, jak się nie boisz :p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie troluję, chętnie pomogę, na każdym forum
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może Ty Wdr na innych forach* bez naszego towarzystwa czujesz się osamotniony... ? Z powodu tej sympatii do nas oczywiście.

* jeśli bywasz ;)

@nimfek - "Jeśli odjedziesz przyobiecawszy coś, czego jeszcze nie masz, stracisz ochotę, by to zdobyć"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@sissel
wdr pewnie pomocy potrzebuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kocio
nikt tobie nie każe się z domu wyprowadzać, traktuj to jako wycieczkę - wirtualny spływ kajakowy lecz nie taki zastępujący prawdziwy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście że tak :) - w pojedynkę nie przekonam kibiców Górnika że reggae to najlepsza muzyka albo żeby Benedyktyni zaczeli przyjmować kobiety do swojego zakonu.
... albo że Benedykt to również nasz papież
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
A ja myślę, że temat jest jak najbardziej prawdziwy i wdr oczekuje gdzieś między naszymi żartami i wątkami pobocznymi, jakiejś porady ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo jak wielu tu jest poraniony, pogubiony
@Mikro nie krępuj się tylko pisz jak nie mnie to pewnie kogoś twoje doświadczenia i spostrzeżenia poratują :P

Szczerze mówiąc nie mam tyle czasu aby udzielać się na kilku forach (jestem tylko tu), jak pisałem albo i nie pisałem - fajnie się gada z wami, ale mam już deja-vu widząc kolejne prawie identyczne wątki w których wszystko już zostało wcześniej powiedziane , a nie oszukujmy się nowych twarzy mogących coś wnieść jest tu mało. Dlatego ten pomysł aby poszukać... na zasadzie wycieczka z Trójmiasta(.pl) zawitała do .......... . Bólu d..y mieć nie powinniście , bo wszystko prawie za free ;P.
"...nowych twarzy mogących coś wnieść..."
a propos, wielu z nas widziało swoje twarze, może wyjdziesz z ukrycia? :))
Mikronezjo, myślisz, że się tego doczekasz?

;)
Niestety, pewnie nie ;((
Fajny pomysł :))
Wdr coś tam pisał, o rzucaniu mu kół ratunkowych, pierwszej pomocy itp. No to proszę- ja pierwsza:
http://www.lubforum.pl/
I tu ciekawostka:
" Kosz
Trafiają tu dyskusje łamiące postanowienia regulaminu i te które robią zamieszanie na forum. Tematy są automatycznie kasowane po 7 dniach od ostatniej odpowiedzi."
Więc na tym forum czołg od razu na minie wyleci razem z ledwo żywymi kwiatami co je Wader będzie do Lublina taszczył.
Wynalazłam jeszcze coś takiego bo gdzieś mi zapadło w pamięć słowo "zakonnica":
http://www.katolik.pl/forum/read.php?f=1&i=336516&t=336516&v=f
No ale robienie szumu na tym forum grozić by mogło obrazą uczuć religijnych za co grozi:
Kodeks karny
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r.
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Dawno Nie Widziana :*

To samo przyszło mi do głowy, po przeczytaniu postulatu wodera: mało które Forum jest tak liberalne, jak trójmiejskie (ukłon w stronę Milusio i Błyskawicznie Nam Panującego). Raczej marne szanse, żebyśmy gdzieś zaistnieli gościnnie ;]
do góry