Widok

myślę o nowym aucie - jakie jest Wasze zdanie o Infiniti FX?

Długo szukałem, zastanawiałem się, wybierałem...w końcu zobaczyłem Infiniti FX i mnie mocno zaintrygował.
Czy ktoś ma wiedzę na temat modelu FX? Spalanie, utrzymanie, awaryjność, etc..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Facet zadajesz INFANTYLNE pytania. Spala tyle ile powinno, moc ma wystarczającą a serwis odpowiedni. Jak nie stać na tę markę to kup fiata
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapomniałbym, pamiętaj o oponach zimowych. Często ludzie kupują nowe auta "zapominając" o zimówkach. Luksusowa furka na letnich kapciach zimą to kicha. Do tego modelu to parę tyś i oczywiście felgi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
A co w moim pytaniu jest infantylnego? Jeżdżę Jeep`em GCH i na tych autach się znam. Nie miałem wcześniej japońskiego samochodu, więc szukam osób, które mają doświadczenia z tą marką - widzę że Ty masz doświadczenie ale chyba z Fabią o_O
Kretyńsko odpowiedziałeś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
tylko burak kupując auto za pona 200 klockow pyta się ile pali. Kup rower będzie taniej. jeepem mi nie zaimponujesz bo to badziew.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
słuchaj badziewiaku z woskiem w uszach, jak nie masz nic do powiedzenia/napisania z sensem to przymknij walizę, wejdź do budy i nie warcz, bo gumą dostaniesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
pałuj się gamoniu
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Halewicz jasno Ci powiedzieli. Onanizuj sie gdzie indziej. Tutaj nikogo zakupem FX nie zadziwisz
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
To was jest więcej? Tłuszczo pełną gębą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
straszne. otaczają cię sami wrogowie. chcą cie otruć...

Od dawna masz te objawy?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
"...Jeep`em GCH..." takiego modelu nie znam ;-)
uuu, wyzbywamy się bipka? a czemu tak?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ps. auto bardzo ładne (wewnątrz i zew) i delikatne, ale to nie jest terenówka. :-) jeśli nie chcesz gigantycznych wydatków to tylko po czarnym śmigaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
zobaczyłem, spodobało się - ale masz rację, z asfaltu nie zjadę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
-jak na czarne ,kup dacie duster,bedziesz mial to samo i 100 kawalkow zaoszczedzisz,dzisiaj nie ma aut jednolitych (silnik francuz,buda niemca, srodek wloch),wracajac do jepow to tylko wrangler sie liczy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dacia? Hm...słabe auto. Jeśli Wrangler to Unlimited ale póki co nie ma żadnych ciekawych ofert cenowych u dealerów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Jedyną atrakcyjną ofertę cenową ma jak mniemam Twój osobisty dealer, bo tak czytająć wnioskuję, że niezaleznie od ceny, towar sprzedaje Ci zacny...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz, weź tabletkę i przestań tu już się kompromitować, wystarczy że w realu ludzie się z Ciebie smieja.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hlewicz, zamiast wk.. ludzi włącz myslenia i sobie wygoogle,aj dane, ktore Cie frapują. http://www.autocentrum.pl/infiniti/fx/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hlewicz nie mysli. Jemu najwyżej sie wydaje...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdybyś Halewicz napisał,że chcesz kupić sobie zdezelowanego np: Golfa z Niemiec to by z Tobą rozmawiali normalnie ...
- Polacy to naród zawistny genetycznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
to nie Polak, to mój psychofan. Ma rozczworzenie jaźni, widzi wszędzie wielkie H. Moja osoba go prześladuje nocami. Wpadł chłop w paranoję:) W Sopocie był Peter Konfederat, w Gdańsku Pirat, a na forum jest "antyhalewicz" - każda społeczność ma swoich "ekscentryków"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
stary durniu masz paranoje na moim punkcie?to nie ja. ja sie ostatnio nie wypowiadam
a jak ja napiszę to sie k... podpiszę jako ja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
oooo właśnie, o nim mowa:) Jaki dzisiaj nerwowy; nowe auto się zepsuło, czy znowu w pracy dostałeś ochrzan od szefa za siedzenia na forum w godzinach pracy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
moje ok a twoje super jak?
nie musze misiu pracować
skoro masz zasiłek z MOPSu, to faktycznie już nie musisz pracować. A samochód z matchbox`a czy burago z tesco?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie tylko ja cie misiu nie lubie a ty wszedzie widzisz mnie
to sie nazywa kryzys wieku starszego
misiu ja jestem dość młody facet i jestem juz na emeryturze, pewnie mam taka jak ty masz pensję,bo to dziki kraj jest
tak w sumie to dostaje częsciowo kase od ciebie Halewicz płaca mi z twoich podatków nowe auto częściowo mi tez sfinansowałes dzieki dziadu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
aaaa, to już rozumiem - frustrat ex-policjant albo trep:) Wszystko tłumaczy:) Ubekom zabrali, Tobie też zabiorą, cierpliwości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
aha...skoro ja Tobie płacę pensję, to bądź posłuszny i grzeczny. A do mnie proszę się zwracać jak do szefa "Szanowny Panie Halewicz".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie zabiora misiu jestem mechanikiem okrętowym
i to 1
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szanowny Panie Halewicz prosze więcej mnie nie mylić z kims kto pisze do ciebie bo ja juz ostatnio sie nie wtrącam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
to już teraz rozumiem, dlaczego taki złom pływa w MW
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ale za to teraz kasa w $ leci a do pracy 2 razy w roku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Motoryzacja

FRED - stacja kontroli pojazdów - proszę o opinie. (49 odpowiedzi)

Witam, czy można bezpiecznie oddać samochód do naprawy na stację Fred w Bojanie. Jest mi blisko,...

Auto serwis MM Marek Makurat opinie. (27 odpowiedzi)

Chciałabym naprawić auto po wypadku .Czy macie jakieś doswiadczenia z tym zakładem?Jeśli nie to...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (21 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

do góry