Widok

Myslovitz

Myslovitz Temat dostępny też na forum:
"Happiness is easy"Data: 18 listopada 2007 (niedziela)Miejsce: CSG Gdańskgodz. 19.00 wstęp: 17.00Bilety: 35/45złSUPPORT: Tomek MakowieckiSprzedaż biletów:* Internet Cafe /GDA: Kino Krewetka/* Punkt Lotto /GDA: C.H. Manhattan/* EMPIK /GDA: C.H. Alfa/* Nord Ticket Centrum /GDA: C.H. Madison/* PULS /GDY: Gemini/* COMA /GDY Dworzec Gł. PKP/* EMPIK /GDY: ul. Świętojańska 68/* EMPIK /SPT: ul. Monte ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aa

zazwyczaj do ok 22/23, oby makowieckiemu glos odebralo po pol godzinie ;)

AA

Czy ktoś wie ile bedzie trwał koncert

http://myslovitz.pl -----> koncerty.

tak będzie...

GDA CZY WAWA?

http://muzyka.onet.pl/10174,1642352,newsy.html a tu napisali ze w wawie graja w stodole 18.11 ;) wiec jak bedzie?..

BILETY

Odsprzedam 2 bilety!!!!!
+48 79 00 21 201 (play)

ehhh

ludzie przezylam wszystkie koncerty myslo w 3miescie i tylko raz sie rozczarowalam, w parlamencie a to tylko dlatego ze koncert byl bardzo krotki z winy organizatorow....kazdy ich wystep ma jakas magie w sobie i nie uwieze ze jakis ich fan moze pomyslec ze np artur olewa publike...widac byl na koncercie innego zespolu :P

ochrona na koncertach jest bardziej zaostrzona niż na takich 'zwykłych' imprezach. to jest chyba normalne.
również byłam na Kulcie w tym roku. ochrona faktycznie dała z siebie wszystko.

nie przesadzajcie - przecież na koncertach jest zawsze wynajęta ochrona. byłam na kilku dużych koncertach w stoczni, m.in. na kulcie i trzepali wtedy strasznie. nawet parasolek nie można było wnieść do klubu... a rok temu to pamiętam, że nawet policja przyjechała, żeby pilnować jak się skończył koncert. ja tam i tak idę i zamierzam świetnie się bawić - w końcu szybko się okazja nie powtórzy. to przecież ostatni koncert na ho..ho..ho....

opinia

jaka macie opinie o tym miejscu? słyszałam same niepochlebne, że tam jest niebezpiecznie. Na dodatek koncert miał być odwołany z powodu śledztwa w sprawie pobicia i śmierci chłopaka.

kompromitacja miasta Gdańsk?
to nie jest wina miasta Gdańsk tylko ułomków, którzy chodzą po jego ulicach.
nie znasz przyczyn rzekomego odwołania/przełożenia koncertu, więc się nie wypowiadaj.

atmosfera na koncertach Myslovitz

h... bylem na tym koncercie w stoczni, mam z niego kolejny raz autografy, mam nawet zdjecie z Arturem... atmosfera byla goraca, pomimo chlodu panujacego na sali. bylem na wielu koncertach Myslovitz (gdansk, gdynia, koszalin, gorzow wielkopolski, swinoujscie) i na wszystkoch bylo podobnie. chociaz najlepiej bawilem sie na koncercie w koszalinie (to bylo zaraz po wydaniu pierwszej plyty), gdzie bylo niewiele osob i mialem mozliwosc pogadac osobiscie z Arturem i spolka. pozdrawiam wszystkich, a tym ktorzy sie wybieraja na koncert: do zobaczenia :)

będzie, będzie musi być

wszyscy jedziemy z daleka koledzy z Wilna koncert musi sie odbyć to byłby skandal i kompromitacja miasta Gdańsk.

KONCERT SIĘ ODBĘDZIE!

?

gdzie mozna zadzownic aby sie dowiedziec czy jest koncert? pomocy!

jest, nie ma??

jest czy nie?? raz się pojawia na stronie informacja o przełożeniu po czym nie ma jej po 20 min.

czy jest ten koncert?

czy koncert Myslovitz 18.11.2007 jest, bo wyczytalam, ze z powodu jaiegos sledztwa odwolany

BILETY

Nadal mam 2 bilety do sprzedania....
zainteresowanych prosze o kontakt
79 00 21 201 (play)

do Vesny

Witam, widzę, że niezłe poruszenie wywołałam moim niezadowoleniem z tamtegoż koncertu. hmmm.
Droga Vesna, uwież mi, że na prawdę są zespoły, których słuchając na żywo przeżywa się coś na kształt orgazmu muzycznego, ja nie powiedziałam, że nie lubię chodzić na koncerty i słuchać mużyki na żywo, wyraziłam tylko swoją opinię dotyczącą tegoż oto koncertu. Żałowałam wydanej kasy na ten koncert, na Stoczni było bardzo zimno, a zespół, najbardziej A. Rojek zlewał publiczność, nie wydobył z siebie ani jednego słowa skierowanego do ludzi, którzy przyszli na koncert. Muzyka fajna, nie powiem, chodzi mi o zachowanie zespołu. Moim zdaniem, wybierając się na koncert nie idzie się tam tylko po to, żeby posłuchać muzyki, idzie się tam przeżywać. A żeby posłuchać muzyki to na prawdę lepiej zapuścić ją w słuchawkach, przynajmniej zaoszczędzi się kilkadziesiąt minut. Swoją droga, ciekawe, czy pani Peszek tez tam będzie? Życzę Wam udanej zabawy. Ja na koniec nie idę i koniec, a prawo do swojego zdania mam, tak jak i Wy. :) . Pozdrawiam

Koncerty Myslovitza

Byłam na trzech koncertach tego zespołu; Bydgoszcz, Sztum, Malbork. Pierwsze dwa rewelacyjne: świetna atmosfera, czasami nowe aranżacje, cudo. Niestety, ostatni koncert porazka. Zespół zagrał utwory z płyty 'Milość w czasach ..." w tej samej kolejności w jakiej są na płycie ( czyżby playback?) zero kontaktu z publicznością. Wnioski/ Wygląda na to, że wszystko zależy jak się trafi, choć nie ukrywam, że trochę mnie zrazili i na ten koncert się nie wybieram.

pola...

chetnie Cie zabiore, ale nie wiem jakie masz wobrazenie o randkowiczu... :·)

Inne tematy z forum Rozrywka

XXII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy ... legendarne miejsca (18 odpowiedzi)

Po raz dwudziesty drugi (aż trudno nam uwierzyć) Gdynia rozświetli się setkami lampek rowerowych....

Pomorskie Forum Solidarności Klimatycznej im. Pawła Adamowicza (5 odpowiedzi)

4 grudnia 2025 roku w Gdańsku odbędzie się kolejna edycja Pomorskiego Forum Solidarności...

Sarsa (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do leśnego świata Sarsy! 5 koncertów Sarsy dla 5 zmysłów każdego, kto się pojawi na...

do góry