Widok

Myslovitz

Myslovitz Temat dostępny też na forum:
"Happiness is easy"Data: 18 listopada 2007 (niedziela)Miejsce: CSG Gdańskgodz. 19.00 wstęp: 17.00Bilety: 35/45złSUPPORT: Tomek MakowieckiSprzedaż biletów:* Internet Cafe /GDA: Kino Krewetka/* Punkt Lotto /GDA: C.H. Manhattan/* EMPIK /GDA: C.H. Alfa/* Nord Ticket Centrum /GDA: C.H. Madison/* PULS /GDY: Gemini/* COMA /GDY Dworzec Gł. PKP/* EMPIK /GDY: ul. Świętojańska 68/* EMPIK /SPT: ul. Monte ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj mam nadizeje ze dostane jeszcze pare biletow...co do klimatu to nigdzie nie ma takiego klimatu jak na ich koncertach. Bylem na wszystkich możliwych w trojmiescie od 5 lat i zawsze bylo magicznie:) Polecam, chociaz z drugiej strony jak ma dla mnie biletow nie starczyc to nie...nie idzcie....potrzebuje z 5 wejsciowek:P

Kto

ma ochotę mnie zaprosić ?

do meryphilii

hymm...coz ,to jest juz chyba kwestia gustu ,bo ja tez bylam na tym koncercie i bylo fantastycznie:)poza tym nie ma nic lepszego niz sluchac myslovitz na koncertach!!!bo oni znaja sie na rzeczy:) moze zwyczajnie nie lubisz koncertowych klimatow i wolisz domowe zacisze kiedy sluchasz muzyki:) pozdr A WSZYSTKIM KONCERTOWYM KLIMACARZOM POLECAM MYSLOVITZ NA KONCERTACH!!!

Bilety

Bilety są i nie zabraknie ich nawet w dniu koncertu. Dzwoniłam do organizatora, czy będzie można w dniu koncertu jeszcze kupić bilety i Pani mi powiedziała, że na pewno nie będzie problemu.

BILETY

Mam bilety ale neistety nie moge pojsc na koncert :(((
wiec
MAM 2 BILETY DLA CHETNYCH za tyle ile mnie kosztowaly 36zl/szt.
kontakt 79 00 21 201 (play)

BILETY !!!!!!

Witam, kupilem bilet i jestem w stanie sprzedac.
503807395
SPRZEDAM BILET NA KONCERT MYSLOVITZ 18.11.07 18;00 35 ZŁ

Bilety

Witam!
Kupilem bilety zawczasu bo baaardzo dawno czekalem na ich koncert w trojmiescie.
Ale niestety, nie moge pojsc.... :/
Wiec:
ODSPRZEDAM 2 BILETY
cena 36zl/szt
kontakt: 790021201 (play)

w Gdańsku są jeszcze bilety.
przynajmniej w Krewetce.

HM...

do tej osoby kttora pisala ze wyszla rozczarowana z koncertu Myslo...
ciekawe ktorego dokladnie bo tak sie sklada ze na ich koncerty chodze juz dluuugo i szalenie podobaja mi sie ich koncerty...niesamowita atmosfera i wogole..

ps a w Gda sa jeszcze gdzies bilety?

jak to gdzie?
to już nie ma biletów?

?

gdzie jeszcze można kupić bilety na koncert? błagam, pomocy..

byłam...

Byłam na koncercie Myslovitz, kiedy promowali płytę "skalary i mieczyki", mimo, że jestem fanką, mam całą dyskografię, słucham ich od początki istnienia, to z koncertu wyszłam rozczarowana. Było to dość smutne, gdyż marzyłam o tym koncercie bardzo długo. Postanowiłam, że juz nigdy więcęj nie pójdę na ich koncert, żeby więcej się tak nie poczuć, rozczarowana..., Zespół w ogóle nie "łapie" kntaktu z publicznością. Będą członkiem widowni miałam wrażenie, ze zespól prowadzi próbę, a my, publiczność, stoim za szklaną ścianą. Totalny brak szacunku dla fanów. Jestem osobą, która bardzo częst chodzi na wszelakie koncerty, ale z takim zachowanie nie spotakłam się wcześniej. Także płytki Myslovitz kupować będę nadal, ale wolę słuchać muzy przez słuchawki, niż w ich przypadku na żywo.

bede

musze byc na myslowitz

kiepskie poczucie humoru macie -_-'

ahahahahahahaha

dobry kawal z tym gejowskim nurtem :D

Proszę o waszą opinię

Czy to prawda, że jest to zespół należący do gejowskiego nurtu ?

Nareszcie!

No myślałam, że się nigdy nie doczekam :) I jeszcze będzie supportował ich Makowiecki! świetnie!

bilety są również dostępne w gdańskim Madisonie. (;

:) do darszej

o nie! umrzesz, w niedziele koncert a w poniedzialek matura probna, na twoim miejscu bym sprzedal bilet hahahahaha

:)

Bilety kupowałam w Gdyni, dom towarowy Batory (sklepik z gazetami, na parterze) Było ich dużo...

Inne tematy z forum Rozrywka

Urodziny Wytwórni S7 Records (3 odpowiedzi)

Wytwórnia S7 Records obchodzi swoje drugie urodziny i nie ma zamiaru świętować tego w ciszy!...

Agnieszka Chylińska "Kiedyś do Ciebie wrócę" (13 odpowiedzi)

Agnieszka Chylińska od 30 lat należy do grona najbardziej odważnych i charyzmatycznych polskich...

Krzysztof Skiba - Kobiety są naiwne | premiera książki (3 odpowiedzi)

Zapraszamy 15 stycznia 2025r. na gdańską premierę nowej książki Krzysztofa Skiby do Oliwskiego...

do góry