Widok

Myslovitz

Myslovitz Temat dostępny też na forum:
"Happiness is easy"Data: 18 listopada 2007 (niedziela)Miejsce: CSG Gdańskgodz. 19.00 wstęp: 17.00Bilety: 35/45złSUPPORT: Tomek MakowieckiSprzedaż biletów:* Internet Cafe /GDA: Kino Krewetka/* Punkt Lotto /GDA: C.H. Manhattan/* EMPIK /GDA: C.H. Alfa/* Nord Ticket Centrum /GDA: C.H. Madison/* PULS /GDY: Gemini/* COMA /GDY Dworzec Gł. PKP/* EMPIK /GDY: ul. Świętojańska 68/* EMPIK /SPT: ul. Monte ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj mam nadizeje ze dostane jeszcze pare biletow...co do klimatu to nigdzie nie ma takiego klimatu jak na ich koncertach. Bylem na wszystkich możliwych w trojmiescie od 5 lat i zawsze bylo magicznie:) Polecam, chociaz z drugiej strony jak ma dla mnie biletow nie starczyc to nie...nie idzcie....potrzebuje z 5 wejsciowek:P

Kto

ma ochotę mnie zaprosić ?

do meryphilii

hymm...coz ,to jest juz chyba kwestia gustu ,bo ja tez bylam na tym koncercie i bylo fantastycznie:)poza tym nie ma nic lepszego niz sluchac myslovitz na koncertach!!!bo oni znaja sie na rzeczy:) moze zwyczajnie nie lubisz koncertowych klimatow i wolisz domowe zacisze kiedy sluchasz muzyki:) pozdr A WSZYSTKIM KONCERTOWYM KLIMACARZOM POLECAM MYSLOVITZ NA KONCERTACH!!!

Bilety

Bilety są i nie zabraknie ich nawet w dniu koncertu. Dzwoniłam do organizatora, czy będzie można w dniu koncertu jeszcze kupić bilety i Pani mi powiedziała, że na pewno nie będzie problemu.

BILETY

Mam bilety ale neistety nie moge pojsc na koncert :(((
wiec
MAM 2 BILETY DLA CHETNYCH za tyle ile mnie kosztowaly 36zl/szt.
kontakt 79 00 21 201 (play)

BILETY !!!!!!

Witam, kupilem bilet i jestem w stanie sprzedac.
503807395
SPRZEDAM BILET NA KONCERT MYSLOVITZ 18.11.07 18;00 35 ZŁ

Bilety

Witam!
Kupilem bilety zawczasu bo baaardzo dawno czekalem na ich koncert w trojmiescie.
Ale niestety, nie moge pojsc.... :/
Wiec:
ODSPRZEDAM 2 BILETY
cena 36zl/szt
kontakt: 790021201 (play)

w Gdańsku są jeszcze bilety.
przynajmniej w Krewetce.

HM...

do tej osoby kttora pisala ze wyszla rozczarowana z koncertu Myslo...
ciekawe ktorego dokladnie bo tak sie sklada ze na ich koncerty chodze juz dluuugo i szalenie podobaja mi sie ich koncerty...niesamowita atmosfera i wogole..

ps a w Gda sa jeszcze gdzies bilety?

jak to gdzie?
to już nie ma biletów?

?

gdzie jeszcze można kupić bilety na koncert? błagam, pomocy..

byłam...

Byłam na koncercie Myslovitz, kiedy promowali płytę "skalary i mieczyki", mimo, że jestem fanką, mam całą dyskografię, słucham ich od początki istnienia, to z koncertu wyszłam rozczarowana. Było to dość smutne, gdyż marzyłam o tym koncercie bardzo długo. Postanowiłam, że juz nigdy więcęj nie pójdę na ich koncert, żeby więcej się tak nie poczuć, rozczarowana..., Zespół w ogóle nie "łapie" kntaktu z publicznością. Będą członkiem widowni miałam wrażenie, ze zespól prowadzi próbę, a my, publiczność, stoim za szklaną ścianą. Totalny brak szacunku dla fanów. Jestem osobą, która bardzo częst chodzi na wszelakie koncerty, ale z takim zachowanie nie spotakłam się wcześniej. Także płytki Myslovitz kupować będę nadal, ale wolę słuchać muzy przez słuchawki, niż w ich przypadku na żywo.

bede

musze byc na myslowitz

kiepskie poczucie humoru macie -_-'

ahahahahahahaha

dobry kawal z tym gejowskim nurtem :D

Proszę o waszą opinię

Czy to prawda, że jest to zespół należący do gejowskiego nurtu ?

Nareszcie!

No myślałam, że się nigdy nie doczekam :) I jeszcze będzie supportował ich Makowiecki! świetnie!

bilety są również dostępne w gdańskim Madisonie. (;

:) do darszej

o nie! umrzesz, w niedziele koncert a w poniedzialek matura probna, na twoim miejscu bym sprzedal bilet hahahahaha

:)

Bilety kupowałam w Gdyni, dom towarowy Batory (sklepik z gazetami, na parterze) Było ich dużo...

Inne tematy z forum Rozrywka

Podniebny bal dla katolickich singli "Z widokiem na Miłość" (6 odpowiedzi)

ZAPRASZAMY NA WYJĄTKOWY WIECZÓR DLA KATOLICKICH SINGLI! "Z widokiem na Miłość" podniebny bal dla...

Rock przy świecach  (3 odpowiedzi)

Twoje ulubione rockowe hity w zupełnie nowym świetle dosłownie i w przenośni.ROCK przy świecach...

Targi Rzeczy Ładnych (10 odpowiedzi)

Targi Rzeczy Ładnych powracają do Gdańska. Tym razem pojawią się w AMBEREXPO w dniach 18-19...

do góry