Widok

najgorszy kebab jaki jadlam w zyciu

Los Kebabos Temat dostępny też na forum:
jestem wielka fanka kebabow, ale ten jaki otrzymalam w los kebabos byl poprostu nie do zjedzenia. kilkakrotnie korzystalam z ich uslug , za kazdym razem z nadzieja ze moze wreszcie cos sie poprawi. niestety kebab jaki dzis mi podano przewazyl szale. nikomu nie polecam, bo naprawde mozna sie nabawic niepotrzebnych problemow zoladkowych.
Moja ocena
Los Kebabos kategoria: Fast food
obsługa: 2

menu: 1

jakość potraw: 1

wygląd i czystość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
najgłupszy komentarz jaki kiedykolwiek czytałem. Nie ma to jak zakompleksiona konkurencja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
i jeszcze jedno, 28.12.2011 lokal był zamknięty.
Była przerwa między Świętami a Nowym Rokiem :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
nie ma to jak zadufanie w sobie... komentarz można wystawić PO zjedzeniu, ale NIEKONIECZNIE tego samego dnia... opinię tej Pani potwierdzam, żenada....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamknieta to byla chyba meta na ktorej piliscie,bo to akurat byl dzien moich urodzin i tam jadlam ze znajomymi,pysznie jak zawsze,wiec po co bzdurne komenty,zazdrosc konkurencji,bo takich miejsc jest malo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mi sie podoba chlopak ktory tam pracuje.jupijej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ktory??? A kto wlasciwie jest tam wlascicielem? Ktos zna tego czarnego??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Absolutnie się nie zgadzam - od czasu do czasu bywam na "jedzonku" i zawsze jest świeże i smaczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jadłam tam kilka razy. Kebab calkiem dobry, duzo miesa dobrze przyprawionego, ale jak dla mnie zamalo sosu i czasami bulki sa grube i nie smaczne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry