Po wielu próbach w końcu trafiłam na idealną przychodnię oraz idealnego lekarza :) Cały obiekt bardzo schludny, gabinet bardzo dobrze wyposażony, łazienka w której można doprowadzić się do porządku przed badaniem, jednorazowe spódniczki dla wstydliwych. Czas trwania wizyty: około 20 minut - punktualnie. Pani dr zrobiła ze mną szczegółowy wywiad, jako jedyna w całym moim życiu zleciła potrzebne badania przy doborze tabletek anty. Pierwszy raz wyszłam od ginekologa z uśmiechem na twarzy :) Wiem, że na 100% zostanę tam na dłużej, a w szczególności gdy będę chciała zaplanować powiększenie rodziny :)
Nie zgadzam się z opiniami o paniach w rejestracji: zawsze uśmiechnięte, dobrze zorientowane w tym co się dzieje. Co do tłoku nie ma co się dziwić - dobra klinika - dużo pacjentek a panie zwykle siedzą tam we trzy.
Panie w zabiegowym również miłe - pobieranie krwi pierwszy raz zakończyło się bez zasinień, ekspresowe tempo, wyniki rozpisane bardzo przejście z wyraźnie zaznaczonymi odchyleniami od normy.
Co do cen się nie wypowiem - korzystam z prywatnego ubezpieczenia więc ich nie odczuwam, ale nawet jak z niego zrezygnuję dalej będę korzystała z usług Invicty.