Widok

najlepsza pizzeria w okolicy ?

Obłuże Pogórze Oksywie Temat dostępny też na forum:
jak w temacie,jaka pizzerię uważacie za najlepszą,chodzi o to żeby oprócz ciasta coś na niej leżało i żeby był prawdziwy ser
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam!
W miejscu torino otworzyli nową pizzerię (nowy właściciel w końcu) i to chyba będzie teraz nasza ulubiona, jak na razie pizzy lepszej nie jedliśmy. ktoś próbował?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam super pizzę w Peron 11 - ul. Hutnicza 1. Naprawdę wspaniała!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój ranking:
1. Vitalia i pizza z szynką parmeńską,mozarellą i pomidorami na cienkim cieście. Zamawiałam kilka razy i zawsze jest tak samo dobra.
2. Al Capone, zamawiałam różne pizze, przeważnie były dobre, ale zdarzyły się wpadki.
3. Vito podobnie jak Al Capone.
Najgorsza w okolicy to moim zdaniem Valmont, może w sezonie jest lepiej, gdy są świeże owoce,w zimie tragedia,szczególnie jeśli chodzi o pomidory i szynkę - najtańsze składniki. Na drugim miejscu Da grasso - prawie zawsze coś nie tak z ciastem, niedopieczone,pizza za słona i słabe sosy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z Tobą prawie w 100%. Vitalia przoduje, jeżeli chodzi o pizzę i pierogi - dania obiadowe nie bardzo mi podpasowały ale to kwestia gustu. To samo z vito - pizza pyszna, dania obiadowe niezbyt. W al capone zamówiłam raz i nie bardzo mi smakowała, dodatkowo bardzo długo czekałam więc więcej raczej nie zamówię. Da grasso jest dla mnie za tłusta i faktycznie - czasem się zdarza, że ciasto jest niedopieczone. Valmont - jadłam dwa razy i mięso było gumowate, niedobre. Dodatkowo w lokalu strasznie śmierdzi starym olejem.
Zgadzam się, dania obiadowe w Vitalii są co najwyżej poprawne, główny zarzut to małe porcje, suche mięso. W Valmoncie zamówiłam kiedyś kebab i był to najgorszy jaki jadłam w życiu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam temat. Niedługo sprowadzę sie na Pogórze i chciałem się coś dowiedzieć o tutejszych restauracjach. Szczególnie gdzie polecacie z dowozem. Z tego watku wynika ze procz Vitalii i dosć drogiego DaGrasso chyba nic wiecej nie ma.
Może coś zmienilo przez wakacje?
Adam - jeszcze Vito, pyszna pizza z dowozem. Jest także city pizza, zamawiałam tam parę razy kebab z frytkami i surówkami. Duże porcje, no nie da się zjeść i smaczne ale raz się zraziłam i na razie omijam to miejsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vito jest spoko. Swego czasu tez zamawialem z obiadek cośtam,przy przystanku na Dąbka(steyera). Ale tam to głównie obiady-szczególnie z opiekanamymi ziemniakami!naprawde dobre.ale nie wiem czy dzialaja bo jak dzwonilem w wakacje to nie dowozili.
Ten Obiadek Express działa, dostałem ulotkę ostatnio. Zamówiłem pizzę już dwa razy, raz hawajską i raz inną. Mogę polecić. Ciekawe jak te obiady, spróbuje następnym razem. No i sprawdzę jeszcze tego Vito. Dzięki.
W Okolicy to Valmont, a z innych bistro w Gdyni to najlepsza jest w Ankerze !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja zamawiam od dwoch lat z pizzerii Ibis na Wiejskiej. Probowalam ze wszad, ale juz nie ryzykuje letniej lub pol surowej lub biednej albo drogiej za nic pizzy.Ale tam jest wypasna, skladniki dobrego gatunku, duzo sera i przede wszystkim goraca az parzy. i w przyzwoitej cenie. polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
jak dlla kogos pizza jest w Ankerze, to pardon, ale delikatnie mowiac wątpliwa to rekomendcja.;)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ibis jest spoko ale mają małą ta pizzę. Raz zamówiłam duża na dwie osoby (zawsze tak zamawiamy) i przyszły 4 kawałki...Także raczej na jedną osobę duża.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Alcapone koło Kościoła?
Wystarczy poczytać wątek:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w romano na białej pizza była rewelacyjna. nigdy pozniej nigdzie w gdyni nie było drugiej takiej.
Tino :) uwielbiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ostatnio zamówiłam z city bo nie miałam gotówki, więc pizzaportal mi pozostał. Swoją drogą szkoda, że Vito nie ma tam konta. I się zawiodłam. Ciasto twarde, bardzo dużo mąki, cieniusieńkie. Sos pomidorowy był słodki. Pogorszyło się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam na Unruga i ostatnio zamawiałam pizze z pizzeri Gessler na Chylońskiej za dowóz na Unruga płaciłam 5 zł. Dowiedzialam się że czas oczekiwania na pizze to około 45minut lecz dostawca był w około 30 minut. Pizza jak dla mnie znakomita ciasto ciekę , dużo składników i jeszcze gratis 2 sosy dostałam do dużej pizzy. Serdecznie polecam wszystkim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na ul. Unruga otworzono BAR MLECZNY, ale skusiłam się na pizzę. Pierwszy raz super - pełen wypas, ale za drugim razem ... a do tego jeszcze o wiele mniej sosu do pizzy, niemal w naparstku. Ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie tego baru mlecznego?