Widok

najlepsze biuro nieruchomości

Poszukuję biuro nieruchomosci w celu sprzedarzy mieszkania.Jaki jest godne polecenia,zalezy mi na czasie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak mozna ukrasc oferte? Bo jako laik nie bardzo rozumiem. Przeciez to sprzedajacy decyduje kto go obsluguje. Jak chce to ma tylko 1 agencje, a jak chce to 10. Nie rozumiem tej wypowiedzi :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć Natla.
Czy mogłabyś polecić swoją agęcję nieruchomości , twoja opinia
byłaby pomocna oraz na temat , gdyż pod hasłem najlepsze biuro nieruchomości udało mi się odsiać Metro Hause, Metro Broker i
Kancelaria Krajewska pozdr.
właśnie dlatego zdecydowałam się na Home Broker bo wiem, że oni współpracują z ponad 500 deweloperami na rynku co daje możliwość wybrania w znacznie szybszym tempie idealnego mieszkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
to największy pośrednik na rynku i nie bez powodu są liderami tego segmentu - jeśli chcemy skorzystać z profesjonalnej obsługi oraz najbogatszej oferty to HB będzie dobry rozwiązaniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
aaagd - chyba nigdy nie widziales/widzialas aktu notarialnego z zabezpieczeniem interesu miasta.

1. sprzedaz mozesz zrobic z długiem po wykupie z wpisem do kw--> na zakup nowej nieruchomosci masz ROK!
2. kupic mozna wszystko - tylko jak chcesz isc w ciagu szczurów albo jak ŁYSEK z pokładu..... to droga wolna -tylko dzieki takim osobom niektorzy jezdza mercedesem z 2014 roku a inni ich podziwiaja CALE ZYCIE.
6 nie idz do prawnika - bo są głąbami w sprawach notarialnych! dobry notariusz (napewno nie pani w quatro;) , sprawdzeni - wszystko ci wytlumaczy co i jak i zeby tobie zabezpieczyc transakcje, jeżeli cokolwiek nie pasuje tobie to NIE podpisuj bo najczesciej masz racje ze cos nie gra.
zlalezy co masz do sprzedania, rudere - to oni sprzedadz - albo apartament - sektor "mieszkalny" u nich nie idzie.
Sprzedawałam jedno mieszkanie i kupowałam drugie przez pośrednika z agencji kancelaria krajewska z Gdyni. Obsługiwała mnie p. Elżbieta Rewers. Jestem zadowolana. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie polecam, słaba komunikacja, brak profesjonalizmu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
odświeżam nieco temat, poszukuję właśnie mieszkania i chcę się trochę wspomóc biurem nieruchomości, wybór padł na Home Broker, co powiecie na temat tego biura?
Ja chcę kupić mieszkanie za gotówkę w Gdyni za normalną cenę ale 3 lata mi się nie udaje . Bo jak są normalne lub tańsze to wykupują bogaci dla swego biznesu ,odświeży czy wyremontuje i sprzeda za cenę x 2. Kiedy to się w naszym kraju skończy to złodziejstwo.Metro House też mi nie pomogło mam o nich też swe zdanie , ciągle się zmieniaja tam ludzie by nie było jakichś matactw , są największym biurem ale czy najlepszym ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam na Twoje-m2.pl
Posrednik za darmo rad Ci chyba nie udzieli?

Bedac za granica trudno sprzedawac mieszkanie, chocny dlatego ze kilku potencjalnym kupujacym bedzie trzeba je pokazac...

Sprzedaz mieszkania, to kilka etapow
1. Przygotowanie samego mieszkania do sprzedazy
2. Przygotowanie oferty i okreslenie sposobow reklamowania
3. Rozreklamowanie nieruchomosci
4. Prezentacja nieruchomosci potencjalnym klientom
5. Negocjacje
6. Finalizacja transakcji - wtedy najwazniejsze staja sie kwestie prawne - przygotowanie dobrej umowy lub umow

Podazajac za tymi punktami zaplanuj swoje dzialania

Ad 1
Czy mieszkanie ma uregulowany stan prawny, czy cos jest do uregulowania? Jak mieszkanie powinno wygladav, zeby zachecic kupca?

Ad 2
Elementami oferty jest opis i cena, musisz przygotowac opis zawierajacy wszystkie.istotne informacje, dodatkowo moze zawierac.omowienie atutow. Cena musi byc trafna - zbyt wysoka wszystko zniweczy.

Ad.3
Przemysl gdzie i jak dlugo bedziesz szukala klienta: portale internetowe, prasa, baner, znajomi, itd.

Ad 4
Kto bedzie pokazywal mieszkanie? Czy bedzie znal odpowiedzi na wszystkue pytania, ktore uslyszy? Czy ma jakis plan prezentacji, w tym przecwiczona gadke.

Ad 5
Negocjacje najczesciej dotycza ceny, sposobu zaplaty, terminu wydania, wyposazenia... tez trzeba byc do nich przygotowanym, nie zaszkodzi znajomos tecnik negocjacj

Ad 6
Tu przydalaby sie wiedza prawna lub pomoc prawnika

Zycze powodzenia przy sprzedazy
Sporządzić dobry opis, zdjęcia i wrzucić ogłoszenie na jak największą ilość portali (bo wtedy więcej osób je zauważy i może ktoś zechce je nabyć) Ostatnio pojawiły się fajne portale, które dodają ogłoszenie do wielu stron ogłoszeniowych jednocześnie np. http://www.prywatnaoferta.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chce sprzedac mieszkanie bez posirednika w Gdyniu Cisowa prosilabym pania o rade jak mam sie za to zabrac,gdzie dac ogloszenia bo nie jestem w Polsce i nie wiem jak to zrobic Dziekuje za rade.
Ale przecież Jartom zajmuje się nieruchomości inwestycyjnymi, gruntami, magazynami, a nie mieszkaniami. Oni raczej nie chwytają za okazje z małymi wyceni - przejrzyj oferty na stronie. To i tak okazje, ale wyceniane na miliony.
Jak zawsze w tego typu tematach, leci naprawdę sporo mięsa. No cóż, widocznie taki już ich los hehe. W każdym bądź razie ja osobiście mam dobre zdanie o firmie Jartom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a czy wiesz, że w takich aktach notarialnych przy wykupie mieszkania komunalnego są zapisy, że nie tracisz bonifikaty jesli kupisz kolnej mieszkanie w ciągu miesięc, chyba nie jesteś do końca poinformowany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
lubie dzwonić do metrohouse i zadawać im podchwytliwe pytania ! ubaw po pachy !! hahahahaahah znalazłam ogłoszenie , że sprzeda mieszkanie komunalne więc dzwonie i się pytam jakim cudem a ta pani nawet nie wiedziała .... beka !!!! Idiotka nawet nie wiedziała , że jak biedaczek wykupi mieszkanie i je sprzeda to musi oddać bonifikate .... odradzam robienie czegokolwiek z nimi ,,,bo puszczą was z torbami ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
przestań kłamać !!! Metrohouse to banda idiotów ..wogule nie znają się na sprzedaży ,agenci to dzieciaki z ulicy ...brak kompetencji . sprzedawałam już kilka mieszkań i oni tylko obiecują ! nigdy nic mi nie sprzedali!! home broker to również masakra . Ja osobiście polecam Imperial Nieruchomości i Makara z Gdyni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry