Widok
najlepszy lekarz jakiego poznałam !
Pani doktor jest genialna, myśli i wypowida się z prędkością światła, widać, że ma wiedzę naprawdę impnującą a do tego jest tak empatczna i tak życzliwa dla człowieka, że naprawdę takiego lekarza można szukać ze świecą w ręku!
Po 10 latach mordęgi z trądzikiem Pani Markiewicz wkońcu wytepiła u mnie tą paskudną chorobę, teraz mogę wkońcu cieszyć sie naprawde ładną skórą. Pani doktor jest niesamowicie zanagażowana w sprawę pacjenta, rozumie jego potrzeby, dylematy związane z leczeniem, potrafi świetnie doradzić, nie naciąga i naprawdę dba o kondycję zarówno psychiczną jak i fizyczną pacjenta, a do tego naprawdę miło się z nią gawędzi o życiu:)
Pozdrawiam Panią,
Po 10 latach mordęgi z trądzikiem Pani Markiewicz wkońcu wytepiła u mnie tą paskudną chorobę, teraz mogę wkońcu cieszyć sie naprawde ładną skórą. Pani doktor jest niesamowicie zanagażowana w sprawę pacjenta, rozumie jego potrzeby, dylematy związane z leczeniem, potrafi świetnie doradzić, nie naciąga i naprawdę dba o kondycję zarówno psychiczną jak i fizyczną pacjenta, a do tego naprawdę miło się z nią gawędzi o życiu:)
Pozdrawiam Panią,
Moja ocena
Dermatologia Estetyczna
kategoria: Dermatolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6