Widok
Pomocy!!!
Kochane dziewczyny mam straszna sytuacje.Mam trójke dzieci(13,8 i 2 lata)Niedawno straciłam dach nad glowa>Otóż znajoma namowila mnie na wyjazd do anglii,zaoferoawla pomoc w zalatwieniu wszystkich potrzebnych papierów,mieszkania i przede wszystkim pracy od razu po przyjezdzie.Po miesiacu okazuje sie ze każe mi sie wyprowadzic z jej mieszkania,pracy nie mam i papierów tez zadnych.Bylam na policji bo nie moglam sie znależc z dziecmi na ulicy.Zaoferowano mi pomoc w powrocie do polski a ja tymczasem nie mam gdzie wrócic!Przed wyjazdem wynajmowałam mieszkanko,miałam prace.Było ciężko ale jakoś dawałam radę.Nie jestem z tych które biegają po opiekach i kożystają z zapomogi,zawsze radziłam sobie sama.Teraz jestem w sytuacji bez wyjscia.Jak moge się dostac do domu samotnej matki?pozdrawiam -Teresa
w likwidacji?? to może jakieś inne namiary na Dom samotnej Matki?? Mam 8 letniego syna i mieszkam u rodziców ale dali mi tydzień czasu na wyprowadzenie się,zapytacie dlaczego - otóż pojechałam dziś do szpitala do koleżanki po operacji i nie po zmywałam .... Psychika mi już siada i odbija się to wszystko na moim synu, po prostu z deszczu pod rynnę wpadłam. Pomóżcie !!!
JEST TERAZ OSRODEK DLA SAMOTNYCH MATEK ,RODZIN NA ULICY LESZCZYNKI 155.
PRZYJMUJĄ TAM SAMOTNE MATKI,ALE TEZ CAŁE RODZINY( ŁĄCZNIE Z MEZAMI), WSZYSTKO ZALEZY OD SYTUACJI. KOBIETKI NIE ZAŁAMUJCIE SIE. ZEBY TAM TRAFIC MUSICIE SIE UDAC NA UL. DZIAŁOWSKIEGO11, NAJLEPIEJ W GODZINACH RANNYCH BO POZNIEJ W TEREN IDA PRACOWNICY.NAJLEPIEJ OD 7:45 DO 9:00 TO WTEDY JEST 100% PEWNOSC ZE KOGOS ZASTANIECIE.
POZDRAWIAM
PRZYJMUJĄ TAM SAMOTNE MATKI,ALE TEZ CAŁE RODZINY( ŁĄCZNIE Z MEZAMI), WSZYSTKO ZALEZY OD SYTUACJI. KOBIETKI NIE ZAŁAMUJCIE SIE. ZEBY TAM TRAFIC MUSICIE SIE UDAC NA UL. DZIAŁOWSKIEGO11, NAJLEPIEJ W GODZINACH RANNYCH BO POZNIEJ W TEREN IDA PRACOWNICY.NAJLEPIEJ OD 7:45 DO 9:00 TO WTEDY JEST 100% PEWNOSC ZE KOGOS ZASTANIECIE.
POZDRAWIAM