Widok
jeśli lubisz pracować charytatywnie to polecam.pracowałam tam miesiąc w zeszłym roku .na początek dostałam umowę-zlecenie 500 zł plus prowizję ze sprzedaży po przepracowanym miesiącu powiedzieli ,że się nie nadaję i nie wypłacili mi żadnych pieniędzy ani tych z umowy zlecenia ani ze sprzedaży,która była nie mała. Tak ,że przepracowałam cały miesiąc za darmo.
oczywiście sprawę można oddać do sądu z powództwa cywilnego ,ale odzyskanie tej kwoty nie opłaca się, bo koszta sądowe są zbyt wysokie poza tym nie mam na to czasu i mam już nową pracę. A o nich chciałabym jak najszybciej zapomnieć. pozdrawiam
oczywiście sprawę można oddać do sądu z powództwa cywilnego ,ale odzyskanie tej kwoty nie opłaca się, bo koszta sądowe są zbyt wysokie poza tym nie mam na to czasu i mam już nową pracę. A o nich chciałabym jak najszybciej zapomnieć. pozdrawiam
Ja akurat pracuję w tej firmie i jak czytam te negatywne brednie to mnie szlag trafia.Nie prędko się stąd zwolnię chyba że mnie wyrzucą same.Atmosfera super a to jest ważne no a zarobki tak jak wszędzie może nie miliony ale jak dobry miesiąc to dwójkę mam a zresztą wolę to niż miliony w obozie pracy, a dla lesera każda praca jest ciężka.