Widok

naprawa starego zegara - gdzie?

Witajcie!

Czy orientuje się ktoś może gdzie w 3-mieście lub okolicach znajdę zegarmistrza specjalizującego się w naprawie starych zegarów? Starych tzn przedwojennych, wybijających nie tylko godzinę ale też wygrywających melodię.

Podobno w Gdyni w okolicach świętojańskiej jest jakiś ale niestety nie wiem dokładnie gdzie :( I nie wiem na ile to aktualna informacja.

Może ktoś mógłby pomóc? Jeśli tak byłabym bardzo wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na podwalu staromiejskim za nfz jest zegarmistrz z dziada pradziada. Jak się do niego wchodzi to wiszą stare zegary. Nie wiem czy się w tym specjalizuje ale spróbuj się dowiedzieć. Ja u niego robię bieżące naprawy i jestem zadowolona
we wrzeszczu róg Grunwaldzkiej i Miszewskiego sam nie dawno robiłem jestem zadowolony
ja polecam zegarmistrza z ul długiej - spacerując długą nie trudno na niego trafić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję za namiary :)

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

automat/budka foto samoobsługowa (5 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku Głównym/ Wrzeszczu/ Przymorzu znajdę Budkę/automat...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry