Widok

naprawa w Tomexie

Nie jest to zakład w którym na wejście pani robi kawę i zasiadamy w sofie czekając na odbiór kluczyków. Za to mogę stwierdzić po dzisiejszej naprawie, że w zakładzie prace wykonywane są fachowa. Pan Tomasz wszystko ma pod kontrolą, świetnie współpracuje z innymi pracownikami. Każdy wie dokładnie co ma robić, nikt nikomu nie przeszkadza, robotę widać w oczach. Wymiana łożyska w kole przebiegła fachowo. Porównując z innym zakładem, gdzie robiłem tą samą usługę, stwierdzam: dużo fajnych narzędzi usprawniających pracę np. urz. do piaskowania (wyczyszczono dokładnie sworzeń). Nikt nie ściemnia, nie opowiada kitów jak to ciężko i ile trzeba zapłacić, nie klepie a robi. Na wszystkie pytania otrzymałem fachową odpowiedź. Jak ktoś się trochę interesuje mechaniką zorientuje się, że ma doczynienia z fachwcami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dobrze piszesz, również naprawiamy auta u p.Tomka. Już od wielu lat. Zawsze jest wszystko w porządeczku. Jeśli czegoś nie może zrobić daje namiary gdzie najlepiej podjechać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

REKLAMA

niezła REKLAMA
kilka tematów niżej jest opisany tomex całkowicie inaczej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Obłuże

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

do góry