Widok

nasza Poczta Kochana:(

chcesz wiedzieć lub se przypomnieć, jak stało się w kolejkach za komuny?
To przyjdź i zrób płatność lub wyślij list.
Na naszej poczcie jest to standard!!!
Ja poświęciłem dziś 55min i tylko interwencja u pani naczelnik zaoszczędziła mi o wiele dłuższego stania:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz racje też jestem z Oliwy i jak mam stac w kolejce 30 min i to z dzieckiem bo jakiś mochher musi kupic długopis to mnie k.... bierze jak by sklepie nie mogli kupowac jedno okienko na listy drugie na płatności ... koszmar
Tam panie zachowują się jak za komuny ,robią wielką łaskę że obsłużą petenta,nie chodzę tam nie robią płatnosci,paczkę wysyłam jak muszę,omijam pocztę szerokim łukiem.
zgadzam sie ,tez choruje jak mam przyjsc na poczte w oliwie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak przedstawa sie obecnie sprawa z kolejkami? Wcześniej obowiązywały dwie osobne kolejki odpowiednio do okienka z "listami" oraz okienka gdzie można było wysłać paczkę lub odebrać awizowany list. Ostatnio spotkałam się z jedną kolejką, z której oczekujący podchodzili do odpowiednich okienek. Nastepnym razem znowu zuważyłam dwie osobne kolejki. Czy sa jakies nowe ustalenia pomiędzy nami, oliwskimi klientami poczty?:)

Jesli tak, proszę o wskazówki. Może również macie jakieś pomysły jak można byłoby usprawnić obsługę na naszej poczcie?
jedna kolejka jest na listy a jedna na rachunki

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry